Zaczynam oglądać 8 odcinek trzeciego sezonu, a tu we wspominkach z odcinka ostatniego rzeczy ktorych kompletnie nie widzialem w odcinku 7,6 czy jakimkolwiek wczesniejszym. O co chodzi? Czy trzeba ogladac tez "Flasha" zeby byc na biezaco z "Arrowem"??
We Flashu był odcinek, w którym pojawiła się ekipa Arrow i pomagała rozwiązać sprawę, tutaj sytuacja się odwraca. Ale jeżeli chodzi o samą sprawę to we Flashu było o czymś zupełnie innym i nie musisz obejrzeć odcinka Flasha, żeby wiedzieć o co chodzi.
Jasne, ogólnie polecam The Flash, ma świetną ekipę, jest dosyć zabawnie, na pewno mniej mrocznie niż w Arrow i klimat jest taki bardziej, hm...wielkomiejski :)) może też Ci przypadnie do gustu.
No właśnie mam ten sam problem co kolega zakładający temat, siadam do Arrowa ostatnio a tam pełno Flasha, zostawiłem narazie ten odcinek, Flasha miałem zacząć za jakiś czas ale chyba po prostu obejrze te 8 odcinków a potem wezme się za 8 odcinek Arrowa. Ciekawe tylko czy później we Flashu też się trafią wspólne fabularnie odcinki.