Witamy w Rodzynkowej Rodzince.
Jesteśmy Anonimowymi Arrowholikami oddanymi prawie wszystkiemu co z tym serialem związane :) Jeśli lubisz olicity i nie znosisz Laurel witamy w naszych progach :) To miejsce gdzie dzielimy się wszystkimi zmartwieniami, poglądami, teoriami i innymi. Chcesz się wygadać? Zapraszamy! Im więcej nas tym lepiej :)
Motto: "W Zdrowiu i Chorobie póki śmierć Arrowholikowa nas nie rozłączy"
A tu rzeczy, które udało nam się uzbierać między różnymi tematami :
Tytuły członkowskie:
Bzyczek - Smerfetka, "Arrowowa encyklopedia"
Chris - Wynalazca trzepacza paprotki, Pastor Chris
Magdalena - krejzol
Grzybek - Romantyk
Kawusia - najmłodszy członek stada, "Arrowowa encyklopedia"
BlueRose - odbieracz nadziei, "EvilRose", Pani Harrison
Ras Al Ghul - Papa Al Ghul
Agata – MaliciousAgueda, Wyrocznia
Skur_wol - GorillaHunter
Mania -
Deathstrroke-
A tu poprawka listy bee:
1. Dinah Laurel „Cholera” „Czarny Kurczak” „Szczur” "Burdel mama" Lance
2. Baby „Ebola” Mama
3. Oliver Jonas „Dzieciorób” "broody man" "wieczna zielona maruda" „Pustak” ”Idiota” ”Król miasta” ”Palant” ”Ćwok” ”Kretyn” ”Debil” ”Pajac” ”Zielony głupek” ”Zielony jaskiniowy debil” ”CEP” Queen
4. Isabel "Zimna Sucz z dość ciekawą urodą" Roshev
5.Thomas "Tommy" Merlin
6. Ray „ Dżuma”, „Laluś”, „Ken” Palmer
7. Amanda "Irytująca i wkurzająca czarna mamba która nosi ten sam strój" Waller
8. Nowy DJ z grzywą Biebera (Chase)
Postanowienia na cały rok:
1. Więcej Arrow
2. By Tommy przeżył
3. Szczęśliwego Olivera
4. Sceny sex Olicity i ich ładnego zejścia
5. Pięknego ślubu Digg/Lyla :-)
6. Więcej mrocznego Malcolma ;D
7. Cierpliwości dla..Laurel jako BC.
8. I jej rychłej śmierci
9. Olivier+Felicity= "wypchać sowę"--> pan/pani Queen w drodze
Podtytuły naszego tematu:
- Cierpienia młodych Arrowholikow
- CSI Anonimowych Arrowholików Sandomierza
- Marne Disco Robaczki
- Amelloholicy
- Olicityholicy
- Anty fani Laurel
Przygody Anonimowych Arrowholików
http://kawusia25.tumblr.com/tagged/rodzynkowa%20rodzinka
No pamiętam tamte mecze doskonale ;) Co to były za emocje ;) No w sumie wtedy Skra właśnie odpadła już w pierwszej fazie tak jak w tym roku odpadnie któraś z tych 2 dobrych drużyn ;(
Dokładnie...a ja będę to wszystko musiała oglądać live...
Teraz na topie jest Lotos ..szok co Anastasi zrobil z tej drużyny...:-)
No to chyba fajnie ;) ? No Lotos to już wg tam siła są polscy zawodnicy i trener :)
Myślę ze beda na pudle w tym roku:-) ...
..nie wiem czy tak fajnie..jak wygramy to super..a jak nie to..wiesz chlopakom puszczają nerwy;D
No będą to jest chyba nieuniknione ;) No w sumie racja zawsze jak się wygrywa to jest pięknie i jest wszystko ok ;) A jak się przegrywa to można się na byle kimś wyżyć ;(
No to chociaż tyle że Cie oszczędzają ;) No jest napiętą bo wiedzą w jakiej są sytuacji i wg ;)
No podziwiam Cie że dajesz radę z nimi wytrzymać ;) Dobra ja muszę spadać na nockę do pracy ;) Papa ;)
Mm czyli u Ciebie również jest tak pięknie słonecznie jak u mnie:-) ..
Można powiedzieć ze u mnie bez zmian:-) ...w weekend odpoczywam ..jutro juz praca..mam jeszcze udzielać korepetycji wiec juz w ogóle lipa...:-)
No u mnie również jest piękna pogoda :) Dobrze że możesz sobie chociaż w weekend odpocząć :) A to z jakiej okazji masz udzielać tych korepetycji ?
... staram się wykorzystać te weekendy najlepiej jak mogę:-) ...
..jedna dziewczyna poprosiła mnie żebym wytłumaczyła jej troszkę translatoryke komputerową w języku hiszpańskim...a nie wiem sama czy aż tak to ogarniam
No to miło z twojej strony że jej pomożesz ;) Widocznie uważa że jesteś w tym dobra że Ciebie o to poprosiła ;)
No w sumie masz rację ;) Ale odpadam znowu na nocnym seansie Arrow live ;( A taki odcinek się zapowiada ;)