PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63886
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

S04 E04

ocenił(a) serial na 9

Kolejny odcinek za nami, jak wrażenia?

ocenił(a) serial na 10
klaudia2251

Flash to jest "Bajka" która przyjemnie się ogląda;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..aa no tak bo Arrow to samo życie;D haha:-)

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Agatko dobrze wiesz ze ja średnio lubie takie klimaty jak we Flash ;-p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ach za to Ty dobrze wiesz że teraz Flash kompletnie zawrócił mi w głowie;p
Te seriale...;D

ocenił(a) serial na 6
marchewsz

Świetny odcinek. Małym minusem słaby montaż podczas walk i ogólnie znów nieco zawiodła ich choreografia. A szkoda bo w drugim odcinku walki były super (zwłaszcza Thea)

ocenił(a) serial na 3
marchewsz

B. dobry odcinek po długim czasie. Nareszcie Oliver zaczyna też działać za dnia, tego zawsze brakowało. Niech jeszcze odzyska firmę. Nie było tyle Felicity, i wygląda to lepiej.

ocenił(a) serial na 10
kosciolek8

Gdyby jeszcze nie było Laurel 6to by łby cudny odcinek ;-p Niestety ta harpia wszędzie się pcha

ocenił(a) serial na 5
marchewsz

Odcinek średni, ale najlepsza scena Oliviera z całych 4 sezonów jak dla mnie to 4 sekundy w którym wydarł się na Lanca i opie%**lił go po prostu :) dla mnie to była jedyna scena z 4 serii w której rzeczywiście uwierzyłem, że on go naprawdę ochrzania. Ogólnie to Amell wkurza mnie tym, że zawsze jak z kimś rozmawia o patrzy się gdzieś w bok i tylko na chwilę nawiązuje kontakt wzrokowy. CO on tam ma po bokach? Kartki z tym co ma mówić? :)

marchewsz

Czy tylko mnie cholernie irytuje rodzina Lance'ów?

Ounterios

Nie tylko Ciebie :) Serial jest niby o Arrowie, a więcej jest w nim perypetii Laurel, Sary i detektywa niż Arrowa (praktycznie W KAŻDYM odcinku). I o ile Sara mimo tych swoich ciągłych powrotów z zaświatów jest dobrą postacią z ciekawie rozpisanymi wątkami (pomimo słabej gry aktorskiej) to detektyw i Laurel od 3 sezonów biadolą, biadolą i...chyba nic się w tej kwestii nie zmieni :)