PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63891
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Chciałabym abyście szczerze napisali , która z nich powinna być albo na pewno będzie z Arrow?

ocenił(a) serial na 6
ilona1239

Żadna powinna być Laurel ,ale twórcy nieco odbiegli od komiksu i wychodzi że Sara-przykro mi.

ocenił(a) serial na 8
piekielny84

Trudno powiedzieć, zdecydowanie wole Felicity ale myślę ze twórcy będą tylko podkręcać chemie miedzy nią a Olliem, a na koniec i tak będzie z Laurel tak jak w komiksie. za Sara nie przepadam, sama nie wiem dlaczego, drażni mnie, wiec liczę ze pod koniec 2 sezonu już się z nią pożegnamy :p

ocenił(a) serial na 10
ilona1239

Ta która jest Kanarkiem czyli Sara. I osobiście trzymam kciuki żeby scenarzyści nie wpadli na jakiś bzdurny pomysł zamieniania jej na Laurel ;)

ocenił(a) serial na 3
ilona1239

Szczerze uwielbiam Felicity , na początku drugiego sezonu było tyle scen z nią i Olivierem , że myślałam że scenarzyści zmierzają do ich połączenia. Niestety po pojawieniu się Sary przestałam w to wierzyć .
W 6 odcinku drugiego sezonu po tym jak Olivier przespał się z Isabel była taka scena, w której Olivier mówi Felicity , że nie może być z tym na kim mu naprawdę zależy , na początku myślałam, że chodzi tu o Felicity ale potem pomyślałam, że może tu chodziło o Laurel. Przecież wielokrotnie ciągnęło go do niej. Może naprawdę tak jak w komiksie na końcu będzie z nią. I tak jak niektórzy piszą Kanarek zginie i znowu powróci na stare śmieci:) Przepraszam za chaotyczne myśli ale takie jest moje zdanie.

użytkownik usunięty
ilona1239

moim zdaniem Sara najbardziej pasuje do Oliviera, ale jeszcze nie wiadomo jaką transformację przejdzie Laurel.

ilona1239

Sary nienawidzę, uwielbiam Felicity i z nią powinien być Oliver:)

ocenił(a) serial na 8
ilona1239

Oczywiście że to żadna z nich tylko Lauriel :) mamy jeszcze sporo sezonów ;) Sara na bank zginie albo przejdzie na dobre do Ligi Zabójców.

ilona1239

ja biorę Felicity (chociaż Thea jest lepsza), a z Sarą róbcie co chcecie ;)

ocenił(a) serial na 4
ilona1239

Oliver powinien być sam, w ostateczności z Laurel jeśli ta zostanie Black Canary. Felicity powinna być dla niego tylko przyjaciółką, kimś z kim może pogadać o różnych takich sprawach, taka podpora dla niego. A Sary nie oceniam bo nie sądzę aby jeszcze długo pożyła.