PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63903
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Spekulacje

ocenił(a) serial na 7

Pokombinujmy jak będzie wyglądać 4 sezon (jakoś trzeba zabić ponad 2 miesiące :P)

Po pierwsze: Lance.
Na końcu trzeciego sezonu jakoś zaczynał się łamać i znowu nie był aż tak przeciw bohaterom ale chwilę temu trafiłem na artykulik:
http://www.heroesmovies.pl/index.php?page=article&id=9679
Pisze w nim między innymi o postaci Anarky'iego (nie mam pojęcia jak to odmienić :P ) i o nowej postaci która będzie członkinią oddziału specjalnego przeciwko bohaterom. Wychodzi na to, że strzała wraca tam gdzie go nie chcą. I nie zapominajmy, że Lance wie dokładnie kim jest Arrow (tego wątku nie mogę sie doczekać najbardziej)

2. Nowa Baza:
Widzieliście już fotkę nowej bazy Team Arrow? To zapewne widzieliście ten wielki stół na pierwszym planie z masą foteli i kilka manekinów na stroje w tle. Sam nie wiem czy próbują tam wcisnąć Ligę Upierdliwych (taki żarcik :P) czy to miejsca dla członków Legends Of Tommorow- chociaż nie chce mi się wierzyć, że zrobili by bazę dla tej drużyny z której część to zwyczajni przestępcy. No ale pożyjemy zobaczymy

3. Tematyka:
Ten sezon ma sie podobno opierać na magii i mistycyzmie. I super. Supernatural się kończy trzeba zobaczyć coś innego. No i Constatnine się pojawi ^^- żyć nie umierać. Tylko co w tym całym mistycyzmie robi Anarky? On mi się bardziej kojarzy z takim punkiem co to próbuje zniszczyć system (byłby idealny na sezon 2, ale zaspał :P)

A poza tym Diggle ma dostać strój ^^.

A Wy, na jakie wątki najbardziej czekacie i jak myślicie jak się akcja potoczy? :D