PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Szału nie ma

ocenił(a) serial na 5

Drętwe aktorstwo, sztuczne postacie i beznadziejne moralizatorstwo. Główny bohater niekiedy upiera sie przy jakiejś głupocie jak dziecko, a wszyscy mu na to pozwalają.
Oglądając tego typu serial jestem w stanie przełknąć to mega wyszkolenie i to, że Arrow potrafi sobie biegać pod ostrzałem 5 gości z bronią maszynową magicznie unikając kul. Ale chyba najbardziej denerwują mnie wpadki typu: jakiś bad-guy celuje bronią, nagle strzała od boku wybija mu broń z ręki, a po chwili widzimy, że Arrow był kilkadziesiąt metrów za gościem a sylwetka faceta całkowicie zasłaniała broń i możliwość strzału w nią. Strzelał z innej strony niż sie znajdował ? :D I taka sytuacja była już chyba 3 razy.

*teraz mały spojler*
Albo w jednym z odcinków dron miał wystrzelić rakiete i zniszczyć budynek wraz z piwnicą. A jak sie okazało, że nadajnik mają w furgonetce, to nie dość, że dron zwolnił do 70-80km/h, zniżył wysokość do 3m nad ziemią, to jeszcze wystrzelił rakietę (chyba Hellfire) z odległości ok. 10m od celu przelatując przez wybuch. Siła eksplozji była natomiast niewiele większa niż bomby w puszce od piwa, które robiłem mając 10lat, a rakieta miała zrównać z ziemią cały budynek z piwnicą (schronem?).

Ogólnie słabo... dokończe sezon, ale jeśli wypuszczą następny to pewnie się nie skuszę.

Kilson85

Przy tym serialu strach dać mniej gwiazdek czy też krytycznie się wypowiedzieć bo dżendery atakujO..

ocenił(a) serial na 7
lordacid696969

Kto Cię atakuje? Jaki związek tu widzisz? Bo ja żadnego... Każdy ocenia wedle uznania i nie wiem co do tego ma sprawa gender. Wytłumacz mi proszę.