PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63860
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Czy tlyko mi się wydaje, że niebawem to on będzie głównym wrógiem naszej "Ekipy Do Walki Z Przestępczością"? ;p

ocenił(a) serial na 10
Lordnar

Dawaj więcej tego!Na pohybel!Ja nie mam problemu ze spojlerami.Poza tym,to trzeba mieć na uwadze,że jak się wchodzi na tego typu forum,to może się znaleźć ktoś,kto ma głęboko w dupie,czy dana osoba zakładająca temat chce wiedzieć coś więcej,czy jednak nie chce sobie psuć na tyle zabawy,że nawet nie można jej napisać,że ktoś tam zostanie ranny,czy inną taką odwiedzi matka,która ma większe branie od niej samej. :) Gdybym ja osobiście nie chciał znać przyszłych wydarzeń w serialu,czy też losów danego bohatera,to bym tu w ogóle nie wchodził,bo zawsze ktoś coś może palnąć.Trzeba sobie z tego zdawać sprawę i stosować zasadę ograniczonego zaufania,żeby potem niepotrzebnie się nie unosić.

ocenił(a) serial na 6
mario_1981

"stosować zasadę ograniczonego zaufania" całe życie człowiek uczy się na błędach:P kolejna lekcja dla mnie^^

ocenił(a) serial na 10
kowal1528

Mam na myśli to,że trzeba zakładać z góry,że ludzie to wilki i czasem specjalnie będą spojlerować,oczywiście nie wszyscy.Jeśli naprawdę nie chcesz sobie psuć serialu,czy tam coś,to może jednak nie pytaj ludzi o nic na forach,tylko spokojnie oglądaj.Z własnego doświadczenia z czasów,kiedy nie miałem neta wiem, że jak się ogląda na nieświadomce,to aż człowieka wierci cały tydzień,żeby się doczekać następnego odcinka,jeśli oczywiście dany serial na tyle wciąga.Tak miałem na przykład z pierwszym sezonem Prison Break,bo neta jeszcze wtedy nie miałem,a jedyne "spojlery" to były krótkie streszczenia w gazetach,które też nie zawsze czytałem.Ale akurat w tym przypadku,to oglądałem na nieświadomce,bo serial miałem od kolegi,który na bieżąco ściągał z neta.Było niby fajnie nie widzieć,co będzie w następnych odcinkach,ale dzisiaj taka wiedza mi nie przeszkadza,dlatego tu zaglądam.Mało tego,specjalnie szukam czegoś nowego,żeby jak najwięcej się dowiedzieć.Oczywiście są ludzie,którzy tak nie chcą robić,bo psuje im to przyjemność z oglądania,ale trzeba wtedy samemu się pilnować,nie ma rady.

ocenił(a) serial na 6
mario_1981

Zakładając ten temat liczyłem, ze wypowiedzą się ludziska ze swoimi teoriami i potem w prawniu wyjdzie kt był najbliżej prawdy;p
Niestety jednak nie brałem pod uwagę że ktoś zaspoileruje:P
Co do powyższego mojego postu chodziło mi oto, że postawiłem na ludzi, że umieją czystać między wersami (to, że nie jest napisane by nie spolerować ale zrozumieją) co było błedem oraz że nie zastosowałem "zasadu ograniczonego zaufania" :P

Co do tego co opisałeś, to jasne, znam te uczucie kiedy czeka się na kolejny odcinek sprawdzając powiadomienia 3 razy dziennie na mailu (w przypadku i i t v ) czy już nie ma ;P

Na przyszłość muszę przygotować się na najgorsze, może wtedy nikne takich nieporozumień ;p Ale co się stało to się nie odstanie ;p

kowal1528

to trzeba najpierw pomyslec zanim sie zada pytanie a teraz jakies zale wypisujesz

ocenił(a) serial na 6
mania19

Eh... nie będę już tego komentować bo brak m słów.