PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63861
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Czy tlyko mi się wydaje, że niebawem to on będzie głównym wrógiem naszej "Ekipy Do Walki Z Przestępczością"? ;p

ocenił(a) serial na 7
kowal1528

Palmer wydaje się super gościem..ja osobiście go polubilam od pierwszego wejrzenia:-) ..ale faktycznie on może cos kombinowac..

kowal1528

Oni mają już przeciwko sobie Ra's al Ghula, w dodatku Malcolm nie jest pewnym sojusznikiem. Kolejny wróg to za dużo jak na standardy "Arrow". On bardziej pasuje na kogoś po stronie dobra.

ocenił(a) serial na 6
bambi_8

Wiesz, że fajny spoiler zrobiłaś komus kto nie widział odcinków na bieżąco :P Oby Cię nie zabili :P

Być może to nie w stylu Arrow, ale kto wie czy nie zaskoczą widza jak niejednokrotnie w grze o tron ;P Moim zdaniem okaże się wrogiem, ale zobacyzmy:P

kowal1528

Palmer to superbohater o nazwie atom i bexzie on sojusznikiem arrowa

ocenił(a) serial na 6
imacoral

A nie idzie uprzedzić przed beszczelnym spoilerem?

kowal1528

Rozwialem tylko puste spekulacje;) nie zadawaj pytan na ktore nie chcesz znac odpowiedzi

ocenił(a) serial na 6
imacoral

TO MIAŁYBYĆ PUSTE SPEKULACJE. Jak nie widzisz to temat załozyłem po to, by sobie pogdybać by z czasem dowiedzieć się któ był najbliżej prawy, nie po to by ***** jakiś mógł za**bać spoilerem...
Jak masz zamiar spoilerować piszesz "SPOILER:" wtedy bym Ciebie nie przeczytał i nie zyebał sobie serialu -.-

kowal1528

Spojler ? Przecież każdy wie że w DC jest taki bohater jak Ray Palmer ( Atom(Znany bohate)) więc kolega imacoral skąd miał wiedzieć czy wiesz czy nie o tym ?

ocenił(a) serial na 6
dagon1911

Owszem spoiler, bo mnie nie interesuje co jest na DC czy na czymś innym.
Mnie interesuje co jest W serialu NIE co poza nim.

Nie odwiedziałem DC więc owszem, dla osób którego tego nie robią (ja) jest to spoiler i mówiąc o czymś co jeszcze nie było w serialu spoilerujemy. I w tym momencie powinno się napisać "spoiler" i dopiero wyjawić kto to będzie.
Czytałbym sobie tlyko spekulacja kto to może być i omijał takie tematy gdzie mogę zepsuć sobie film. Na chwile obecną dla mnie to była główna ciekawostwa w obecnych dziejach Arrow, a nie musze chyba komentować jak ujowo się ogląda znając odpowiedź na pytania -,- na koniec dodam SPOILER wiadomo lepszym pytaniem było kto zabił Sarę, ale to się już wyjaśniło się w ostatnim odcinku, więc... no...

kowal1528

Domyślam się więc że nie czytałeś komiksów i nawet nie wiesz co to jest DC(jest to uniwersum które stworzyło między innymi Atoma ,batmana ,Green Arrowa czy Supermana)

dagon1911

DC to nie uniwersum a wydawnictwo komiksów.

Adorianu

Pomyłka :)

kowal1528

Przesadzasz... nie zaczynaj dyskusji, której nie chcesz skończyć. Sama w którymś wątku zapytałam o Palmera, ktoś mi wyjaśnił w czym rzecz i świat się nie zawalił. Odpuść sobie puste spekulacje na przyszłość bo widzę, że nie należysz do ludzi, którzy dobrze na tym wychodzą :P

ocenił(a) serial na 6
kowal1528

Rozpocząłeś dyskusję o przyszłych odcinkach a potem płaczesz że Ci ktoś spoileruje?

ocenił(a) serial na 6
Bartonson12

Zacząłem dyskusje o tym kim może być Palmer. A jeżeli ktoś spoileruje o tym co będzie (nie co może być) to jest przy tym mała różnica...

ocenił(a) serial na 6
kowal1528

Zacząłeś dyskusje o tym kim może być, ktoś wiedział kim będzie i Ci napisał. Przecież mogłeś zaznaczyć że nie czytasz komiksów i nie chcesz żadnych spoilerów właśnie z nich.

ocenił(a) serial na 6
kowal1528

Zresztą, przecież to ekranizacja komiksu. Trzeba mieć na uwadze to, że filmweb się roi od spoilerów.

ocenił(a) serial na 8
imacoral

A ja się cieszę z wyjaśnienia, bo też miałam straszne co do niego podejrzenia. Wydawał się za sympatyczny.

kowal1528

Pytanie było o 3 sezon. Skąd ktoś ma wiedzieć na jakim etapie 3 sezonu jest inna osoba ? Zakładam, że na aktualnych odcinkach. Na samym początku 3 sezonu nie było żadnych wskazówek, aby Palmer miał być zły. Dalej zresztą tak uważam.

ocenił(a) serial na 6
bambi_8

Otóż widzisz, nie było w żadnym odcinku tego kim będzie Palmer, jeszcze...... tlyko powyższa osoba która właśnie mi (i pewnie paru osobom) zje**ła serial musiał/a sobie gdzieś to wyczytać co będzie w najbliższych odcinkach.
I oto mi chodzi.

I jasne, ze nie było wzmianki o tym że ma być zły, ale sądziłem, że stał się szefem przez Felicity nie przypadkiem i że to że u niego pracuje nie jest tlyko z powodu tego, że mu się podoba, ale że będzie chciał jej zamydlić oczy. Teraz już wiem dzięki powyższemu panu/pani że to nie będzie miało miejsca (grrr!!!!!!!!!)

ocenił(a) serial na 6
kowal1528

No, ale jak zje**ła? Ray Palmer to Atom i tyle. To tak jakbyś miał pretensje do osoby, która napisałaby, że Barry Allen będzie superbohaterem, a nie złoczyńcą... Litości.

ocenił(a) serial na 6
Shmotz

Mnie nie obchodzi skąd ktoś wie, że Palmer to Atom, w serialu tego nie było i specjalnie nie czytam żadnych ścierw czy nie przepatruje listy aktorów by nie z*ebać sobie serialu i ewentualnych elementów zaskoczenia.
Gdybym ja posiadał wiedzie i odpowiadał do kogoś innego kto zrobiłby taki temat napisałbym tak, by tego nie zdradzić lub napisałbym SPOILER i dopiero umieścił już pewne info o przyszłościowych wydarzeniach...

Chociaż po tym co już nie raz czytałem na filmwebie powinienem się domyślić, że na 100% ktoś zaspoileruje bez uprzedzenia, zakładanie tego tematu było moim błędem.

kowal1528

to po co zadajesz pytania a potem sie czepiasz?

ocenił(a) serial na 6
kowal1528

Niczego nie trzeba czytać na temat serialu. Pojawiła się osoba z komiksów, więc wiadomo kim będzie. Zero filozofii. Spojler w takim temacie? Po co? Chciałeś wiedzieć kim jest Palmer, więc dostałeś odpowiedź.

Shmotz

"więc wiadomo kim będzie" -> dla osób, które komiksów nie czytają to nie jest wiadome. A wbrew temu jak widać części osób tutaj się wydaje NIE WSZYSCY CZYTAJĄ KOMIKSY. To dokładnie taki sam motyw jak spojlerowanie komuś filmu bo przecież książka istnieje od kilku lat! Mogłeś przeczytać!

Niektórzy po prostu odczuwają większą przyjemność z dowiedzenia się czegoś tak jak chcą tego scenarzyści, a nie długi czas przed tym. Z resztą wszyscy uparcie piszecie, że najpierw się pyta, a potem narzeka. Wydaje mi się jednak, że zakładając taki temat oczekuje, że będą tu rozmawiać osoby, które też oglądają na bieżąco serial i wymienią się swoimi wrażeniami tak jak to zazwyczaj się dzieje na forum.

Ja bym to podsumował tak. Nie bądźmy ch**** i piszmy chociaż to krótkie "spojler". Nie wszyscy jednak sobie życzą dowiadywać się takich rzeczy na długo przed ich pojawieniem się w serialu. :)

ocenił(a) serial na 6
Ksysiek

No kurczę, zadał pytanie i dostał odpowiedz. Ciężko jest spekulować na temat rzeczy, które występują w komiksie czy książce. Skoro go to interesuję to "mógł przeczytać, książka jest od lat".
Z resztą, jak wszyscy tacy nieświadomi to sam przydomek Atom nic konkretnego im nie powie

ocenił(a) serial na 6
Shmotz

Gdybym zadał pytanie "kto wie kim będzie Palmer?" to byłaby do tego jasna odpowiedź. Ale moje "pytanie" brzmiało "Czy tlyko mi się wydaje, że niebawem to on będzie głównym wrógiem naszej "Ekipy Do Walki Z Przestępczością"
Co oznacza, że chyba nie czytałem komiksu, nie? i nie widzę tam nic odnośnie tego, że chce dowiedzieć się kim on będzie, chciałem jedynie by wypowiadały się takie zacne osoby jak Ksysiek, a nie (podaruje sobie wulgaryzmy)

Wszystko byłby fajnie gdyby takie osoby jak Ksysiek się wypowiedziały a nie takie jak Ty.

A jak nie widzisz różnicy pomiędzy tym co napisał to wróć dzieciaku do szkoły, bo za mało widocznie masz dedukcji by zrozumieć różnice pomiędzy tym co ja napisałem a tym co Ty zrozumiałeś....

ocenił(a) serial na 6
kowal1528

Tak, oznacza to, że nie czytałeś komiksu, ale dociekanie na temat jego osoby oznacza, że chcesz wiedzieć, kim on jest. Popsucie serialu? Przecież nie czytałeś komiksu i nie wiesz, kim jest Atom, więc o co płacz :)?

Resztę szkoda komentować. Obrażasz, masz problemy z poprawną pisownią, płaczesz, a innych wysyłasz do szkoły i od dzieciaków nazywasz? Zabawne.

Bez odbioru :)

ocenił(a) serial na 6
Shmotz

Owszem, odsyłam Cie do szkoły bo widzisz, w dalsyzm ciągu nie zrozumiałeś :)
Gdybyś jeszcze Ty czy ktoś napisał kim będzie Atom to byłby akurat szczyt beszczelności.
Ale kiedy leci spekulacyjny temat o tematyce przyszłych wydarzeń z pewną postacią w filmie to rozwianie tych spekulacji ujawiając kim ta osoba będzie to JUŻ jest spoiler bo pozbawiasz (w tym wypadku mnie) elementu zaskoczenia, że jednak źle założyłeś CO OWSZEM już psuje film jeżeli masz za mało dedukcji by to wiedzieć.

Ale faktycznie lepiej będzie z mojej strony też zrobić bez odbioru bo nie rozumiesz. A nie ma nic gorszego niż konwersacja z tępymi ludzmi.
Więc pozdrawiam Cie i także bez odbioru!

ocenił(a) serial na 6
Ksysiek

OTÓŻ TO. Widzę w końcu ktoś rozsądny w tym temacie się pojawił, a nie jakaś banda szczyli która nie zrozumiała tematu i zrąbała serial.

ocenił(a) serial na 5
kowal1528

Sorry, że się wtrącę, ale oczy mnie bolą od tego jakie wygłaszasz tutaj przemówienia. Rzekoma "banda szczyli", jak ją tutaj pospolicie nazwałeś, prawdopodobnie wiedziała więcej o superbohaterach niż Ty kiedy uczyłeś się wiązać buty. Spekulujesz, zadajesz pytanie, nikt z nas (niestety) nie ma umiejętności czytania w myślach jak Xavier, więc proszę Cię wrzuć na luz, bo nie ma co się spinać. Co Ci po tym, że wiesz już kim jest Palmer, jak będziesz czekał na kolejne odcinki, żeby zobaczyć go w kostiumie. Proponuję rozejrzeć się po DC Universum, bo zanim poznasz garstkę bohaterów z serialu to siwa broda Ci urośnie. Pozdro i bez spiny ;)

ocenił(a) serial na 6
reirrarok

Owszem mogła wiedzieć garstka ludzi czy nawet większość o superbohaterach niż ja, mają prawo, ale widzisz jeżeli coś nie pojawiło się w filmie, a któs w obojętnie jaki sposób przekazał to co będzie/co się stanie to już jest spoilerowanie :) I należy o tym uprzedzić. Wtedy ja jako czytający staje przed świadomym wyborem tego czy chce coś wiedzieć czy może lepiej nie czytać i czekać na rozwój akcji :)

Jakbym chciał wiedzieć więcej o bohaterach jacy się pojawią to używałbym google :) I pewnie wiedziałbym nie jedno, ale po co?:P
Ja nigdy nie lubie czytać o filmie/serialu szczególnie jeżeli go lubię, po co psuć sobie film:)

kowal1528

Nie wiem czy Ci nie zaspoileruję ale oliver queen to arrow! Laurel, czyli Black Canary będzie jego dupą.

ocenił(a) serial na 6
wombat_5

Owszem, zaspoilerowałeś na temat Laurel, wredna istoto:)
Twoje szczeście, że co do niej od razu wiedziałem, że będzie nowym bohaterem, co nie zmienia faktu, że mogłem się mylić, a Ty oczywiscie musiałeś/aś napisać co będzie w przyszłości serialu:)

kowal1528

Skoro chciales tylko spekulowac to bylo trzeba to zaznaczyc. Zadales pytanie i dostales odpowiedz ktora ci sie nie spodobala. Not my fault ...tymabrdziej nie mozesz sie czepiac o to ze ray palmer to atom, rownie dobrze moglbys miec pretensje jK juz ktos zauwazyl ze bruce wayne to batman a oliwer aRrow. Ja jak nie chce spoilerow to nie czytM i nie pytam o nic ...

ocenił(a) serial na 6
imacoral

"Skoro chciales tylko spekulowac to bylo trzeba to zaznaczyc".
CZYTAJ CHŁOPIE między wersami, to że coś nei ejst napisane, nie znaczy, że tam tego nie ma. Załozyłem po prostu, że osoba czytająca ten temat będzie inteligentna, te założenie było moim błędem.

Jak Twoja siostra będzie ru**ać się ze swoim chłopakiem to też wejdziesz jej do pokoju i pożyczysz długopis, bo przecież "nie zaznaczyła" że masz tam teraz nie wchodzić?

kowal1528

Ogarnij się człowieku bo jesteś straszny wół :)

ocenił(a) serial na 6
kowal1528

Odpowiadając wszystkim tym co widzę nie zrozumieli tematu odpowiem:
Po prostu błędem było założenie, że znajdą się tutaj inteligentne osoby, które bedą chciały pospekulować, przecież to filmweb... na co ja liczyłem? liczyłem, że nie trafie na bande gówniarzy która ma problemy z dedukcją?
Na przyszłość muszę wziąć to w margines.

ocenił(a) serial na 9
kowal1528

zadales raczej malo inteligentne pytanie... czowieku chciales odpowiedzi, dostales ja a teraz jeszcze innym zarzucasz, ze Ci odpowiedzieli, jak chcesz spekulowac sam ze soba o sobie pamietnik zaloz...

ocenił(a) serial na 10
bartoszgrom

sądząc po zdjęciu inteligencja to nie jest jego mocna strona :(

ocenił(a) serial na 6
nacktarn

Pokaż swoje przystojniaku ;) Ja chociaż nie mam się czego obawiać ;)

Bez obioru.

ocenił(a) serial na 6
bartoszgrom

Nie chciałem pamiętnika, a by wypowiadali się w temacie osoby które mają w sobie na tyle dedukcji by zrozumieć treść tematu, czyli nie Ty i tym podobni :)

Bez odbioru.

ocenił(a) serial na 9
kowal1528

to jest forum, a nie kolo naukowe zeby sie domyslac czego chce koles, ktory zadajac pytanie jest niezdecydowany jak kobieta w okresie... ogarnij sie czlowieku...

ocenił(a) serial na 6
bartoszgrom

"Czy tlyko mi się wydaje, że niebawem to on będzie głównym wrógiem naszej "Ekipy Do Walki Z Przestępczością"? ;p"
odpowiedz osoby która wie kim on będzie by nie spoilerować powinna wyglądać tak: "nie będzie on wrogiem, tlyko kimś zupełnie innym" ewentualnie jeżeli chce się popisać wiedzą poza filmową dodąć "(...)kimś zupełnie innym SPOILER będzie on tym i tym" i nawet wtedy dodać może w którym odcinku przyszłym Palmor będzie s*ał w bocznej uliczce, bo GDY ktoś napisze "spoiler" czytam wtedy na własną odpowiedzialność wiedząc, że jeżeli przeczytał zepsuje sobie film.

Pytanie nie brzmiało "kim jest Palmer, chce się tego dowiedzieć" dostrzegasz "drobną" różnice?????
Każda wiedza poza filmowa, wątek który dotąd nie pojawił się w filmie to tzw SPOILER (możesz poczytać wikipedie jak nie wiesz co to)

Rozumiesz dziecinko? Czy dalej będziesz drążyć temat i dalej mam tracić czas by Ci wytłumaczyć wszystko jak 5-cio latkowi który pyta skąd się wział?

ocenił(a) serial na 7
kowal1528

Boże człowieku co ty tak się pieklisz? Nie wiedziałem kim jest Palmer i sądziłem, że może być zły. Teraz wiem i jak dla mnie nie ma czym się podniecać i przeżywać bo to nie jest jakiś straszny spoiler i robić dramat na filmwebie.

ocenił(a) serial na 6
SkullKid_

Bo kurde ludzie zachowują się jak dzieci a zapewne 80% aktywnych użytkowników filmweba nimi wiekowo nie są... Chyba nie jest tak trudno napisać że się spoileruje a potem pisać i przyszłych wydarzeniach w serialu;/

ocenił(a) serial na 9
kowal1528

Serio, masz jakieś problemy ze sobą.
Temat zakładany przez osobę nie czytającą komiksów i mającą je gdzieś powinien nazywać się tak: "Szef Felicity- sezon 3 [Spekulacje laików komiksowych][Nie spoilerować].

Co za tępota umysłowa. Zniszczę ci bardziej serial, Laurel stanie się nowym Czarnym Kanarkiem, Palmer wróci do Star City, do Starling przybędzie Nightwing, który będzie dobrą postacią, a we Flashu, który będzie niedługo pokazany [8 odcinek Arrow] Caitlyn będzie superłotrem, podobnie, jak Wells, Cisco będzie superherosem, a chłopak Caitlyn będzie kolesiem, którego płomień nie "paży", czyli Firestormem.

Niszczenie serialu laikom lewel hard.

ocenił(a) serial na 7
Lordnar

Ha ha piękna cięta riposta no musiałem się udzielić żeby to napisać

ocenił(a) serial na 6
Lordnar

"Zniszczę ci bardziej serial"- Oczywiście nie przeczytałem dalej, ale z Twojej strony chociaż mogłem liczyć na ostrzeżenie przed spoilerem, czego nie mogłem liczyć u pana wyżej:) i właśnie oto mi chodziło;]
Muszę zalożyć fakt, że mogłeś napisać tylko coś śmiesznego bez spoilerów, ale nie będę ryzykował :)

ocenił(a) serial na 9
kowal1528

No to masz kilka punktów więcej w moich oczach, bo sprawdzałem, czy przeczytasz dalej, pomimo ostrzeżenia.