PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Trailer sezonu 4

ocenił(a) serial na 7

Stephen Amell umieścił na swoim facebooku trailer sezonu 4. Co o nim sądzicie? Ja nie mogę już się doczekać października :D
P.S nowy strój Diigla moim zdaniem jest po prostu komiczny . Wygląda jak zepsuty kask motocyklowy. Dawid Ramsey trafnie określił go jako "black driver "

ocenił(a) serial na 5
eve_roarke

Serio tak przeciągali z pokazaniem zwiastuna by pokazać takie coś? Zwiastun taki sobie nie najgorszy ale i nie zbyt dobry, było parę rzeczy przez, które śmiechłem Diggle wygląda idiotycznie a Felka strzelająca z karabinu to żart przecież urwałoby jej ręce. Ogólnie na plus zasługuje Damien Darhk dobrali świetnego gościa i to widać już na zwiatunie zrobił na mnie wrażenie a no i jeszcze Constantine genialnie. Może ten sezon będzie lepszy od poprzedniego obejrzę głównie dla postaci Darhk bo jeżeli będzie grał na takim poziomie jak w trailerze to może przebić nawet Slade'a.

No właśnie co do Deathstroke'a czy tylko ja mam wrażenie, że odegra jakąś ważną rolę w tym sezonie?

ocenił(a) serial na 8
MrInsane

Też mam takie wrażenie. Gdzieś czytałem, że Darkh ma coś wspólnego z rodziną Deathstroke'a. Nie pamiętam dokładnie ... Więc byłby to idealny moment na ponowne pojawienie się Slade'a. I to nie w jednym odcinku tylko powiedzmy 10 nawet. Z pewnością podniosłoby to oglądalność, bo z tych 3 sezonów 2 najlepszy.