PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63902
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Twórcy serialu zapowiadają na zakończeniu tego odcinka duży twist, którego nie spodziewają się widzowie. Jestem ciekawa czy macie jakieś domysły co takiego może się zdarzyć ?
Oliver znowu zostanie zabity.
Ra's zabije Malcolma.
Nyssa zdradzi Ra'sa.
Thea zawsze była świadoma, że zabiła Sarę.
Ra's użyje na kimś Lazarus Pit.
Ktoś z Team Arrow jest zdrajcą i pracuje dla Ra'sa.
Moja ulubiona teoria jest taka, że Ra's zabije Olivera, po czym okaże się, że akcja cofa się do 3x09, gdy Oliver spada ze skały i w 3x16 Ra's przywróci Olivera do życia.

ocenił(a) serial na 9
bambi_8

Być może Ray Palmer jako ATOM odwali coś mocnego?
Albo detektyw Lance będzie mocno węszył wokół śmierci Sary? Może dowie się, że Speedy ją zabiła z woli Merlyna (i wtedy dowie się, że Merlyn żyje), a może nawet dowie się, kim jest Arrow...? I może jemu wtedy coś odwali? ;)
Tak na prawdę cholera wie, co będzie, dopóki tego nie zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 8
bambi_8

Nowa teoria: Laurel zabije Merlyna. Z azjatyckiego promo wynika, że Thea powie Laurel, że zabiła Sarę. Można więc spekulować, że Laurel odwali na końcu odcinka coś w tym stylu :)

bambi_8

Oby tylko nie okazało się, że tym twistem jest to, że Thea powie prawdę Laurel... Moja teoria - zaszaleję, a co! - Laurel wstąpi do Ligi :D Będzie chciała zemścić się na Malcolmie, a kto jak nie Liga przygotuje ją do tego najlepiej. Obiecała nawet matce (!), że zrobi wszystko, żeby pomścić Sarę.

ocenił(a) serial na 10
Katarynka_1

Laurel jedyne co może robić w lidze to gary myć

TyrionLanister

Oczywiście, bo jak Malcolm albo Sara wstępowali do Ligi to już mieli czarne pasy w 5 sztukach walki.