PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

i muszę powiedzieć, że naprawdę fajny serial. nic dodać, nic ująć.

tp1014

no bardzo fajny:P fabuła delikatnie przypomina Batmana nawet:P

pawelencjusz

Delikatnie? To tak delikatnie rzecz ujmując:) Serial w dużej części zbudowany jest wg schematów z trylogii Nolana:)

pawelencjusz

trochę tak. z tą drobną różnicą, że obydwaj bohaterowie zostali herosami z dwóch różnych przyczyn.

tp1014

Mi też bardzo mi się podoba, w sobotę obejrzałam odcinek przez przypadek i bardzo mi się spodobało teraz muszę nadrobic kilka odcinków. A główny bohater Oliver jest poprostu świetny <3

Sandi_111

spokojnie, gdy skończą puszczać ten sezon, to zaczną z nim od nowa i wtedy będziesz mogła nadrobić. bo z tego, co się orientuję, to drugi dopiero niedawno zaczął się w USA, i minie trochę czasu, zanim do nas trafi. jak wszystko, co pochodzi z tego terenu, np. Xbox One :)

tp1014

Następnego dnia po premierze można już oglądać z napisami wiec nie wiem jaki jest problem.

fabian103

Znaczy wiem, że można też w ten sposób. Ale nie należy też zapominać, że nie wszyscy lubią tak oglądać film. Mnie to tam bez różnicy, ale dla kogoś innego może nie być.

tp1014

A co tu do lubienia? To że jest na necie nie znaczy, że jest gorszej jakości.

fabian103

Sorry, zapomniałem dopisać, że chodziło mi o różnice między wersją z napisami, a lektorem bądź dubbling - iem. Bo co ich jakości, to ja nic nie mam. Zapomniałem o tym wspomnieć, także przepraszam jeszcze raz za pomyłkę.
"Jedno słowo zapomniane i całe zdanie zmienia sens"

tp1014

Napisy są najlepsze. Najwięcej jest w nich ujęte z tłumaczenia.