i muszę powiedzieć, że naprawdę fajny serial. nic dodać, nic ująć.
Delikatnie? To tak delikatnie rzecz ujmując:) Serial w dużej części zbudowany jest wg schematów z trylogii Nolana:)
trochę tak. z tą drobną różnicą, że obydwaj bohaterowie zostali herosami z dwóch różnych przyczyn.
Mi też bardzo mi się podoba, w sobotę obejrzałam odcinek przez przypadek i bardzo mi się spodobało teraz muszę nadrobic kilka odcinków. A główny bohater Oliver jest poprostu świetny <3
spokojnie, gdy skończą puszczać ten sezon, to zaczną z nim od nowa i wtedy będziesz mogła nadrobić. bo z tego, co się orientuję, to drugi dopiero niedawno zaczął się w USA, i minie trochę czasu, zanim do nas trafi. jak wszystko, co pochodzi z tego terenu, np. Xbox One :)
Następnego dnia po premierze można już oglądać z napisami wiec nie wiem jaki jest problem.
Znaczy wiem, że można też w ten sposób. Ale nie należy też zapominać, że nie wszyscy lubią tak oglądać film. Mnie to tam bez różnicy, ale dla kogoś innego może nie być.
Sorry, zapomniałem dopisać, że chodziło mi o różnice między wersją z napisami, a lektorem bądź dubbling - iem. Bo co ich jakości, to ja nic nie mam. Zapomniałem o tym wspomnieć, także przepraszam jeszcze raz za pomyłkę.
"Jedno słowo zapomniane i całe zdanie zmienia sens"