PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63897
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

to czemu mowia Laurel? skad sie wzielo Laurel? przeciez to nie jest jej prawdziwe imie. I tak naprawde skoro jest prawniczka to powinna sie przedstawiac prawdziwym imieniem Dinah

ocenił(a) serial na 10
mania19

Może po prostu tak się przyjęło?Tego nie wiem.Mój wujek np. ma na imię Franek,a wszyscy całe życie zwracali się do niego "Krzysiek" Ja sam nawet o tym nie wiedziałem,tak to do niego przylgnęło.Takie przykłady można mnożyć,więc może podobnie jest i tutaj.

mario_1981

ale skad sie przyjelo??

ocenił(a) serial na 10
mania19

Kurna,no,że niby w "świecie serialowym" w Arrow,ze zaczęli ją tak tam nazywać i już.Nie wiem,jak to sensownie wytłumaczyć.Po prostu zaczęliśmy oglądać,a on tam już od początku była nazywana Laurel,choć wszyscy wiedza,że ma na imię Dinah.Powiedzmy,że to taka ksywka,a nawet więcej,skoro nawet ojciec tak do niej mówi.Nie jest to w sumie istotne,dlaczego tak jest.Ktoś to sobie tak wymyślił i już.

ocenił(a) serial na 8
mania19

Jednego chłopaka z mojej klasy w gimnazjum nazywali Bogdan chociaż miał na imię Kuba. Po prostu na obozie integracyjnym ktoś za nim zawołał "Bogdan" i się biedak obrócił no i jakoś przylgnęło.

ocenił(a) serial na 9
mania19

I jako prawniczka przedstawia się jako Dinah Laurel Lance :) Laurel to chyba 2 imię.
W odcinku jak broniła Olivera w sądzie, chyba s01e04 tak się przedstawia.

eath09

nie przypominam sobie zeby sie jako Dinah przedstawiala kiedykolwoek ale tego odc o ktorym mowisz nie pamietam akurat :)

ocenił(a) serial na 2
mania19

Jej matka też ma na imię Dinah, więc może nazywają ją Laurel, żeby się nie myliło.