Spodziewałem się łącznie 6 odcinków, okazuje się, że rzeczywistość jest zgoła inna, właśnie zabrałem się za pobieranie i zamiast normalnie dwóch odcinków jest zrobione jako part.. dzisiaj part 1 i będą 3 party. No ok.. ale długość nie wynosi ~90 min jak dwóch odcinków tylko ~60min. Tak też łącznie miast 240 min, będziemy mięli 180 min. Czyli godzinę mniej.
No chyba, że jeszcze dzisiaj się ukaże part 2 i będzie 6 odcinków po 1h, ale to jest 16, więc raczej już by się ukazał.
To jak to w końcu jest z tym serialem. Coś zostało wycięte czy po prostu odcinki są krótsze ? Nie lubię takiego kombinowania ,mam pobrany jeden odcinek podpisany part1 o czasie 1:05:58 i byłem przekonany że to jest jeden odcinek a nie dwa ...no nic trudno pozdro.
Są trzy odcinki a nie 6. Drugi ma godzinę osiemnaście, i dzisiaj trzeci, to nie wiem ile ma bo w pracy jestem..
Zgodnie z informacjami SyFy ta miniseria miała mieć 6 jednogodzinnych części. Jednak emisja była po 2 części od razu i codziennie po jednej emisji. Czyli wyemitowali całość w ciągu 3 dni.
Night one ma 1:05:58
Night two ma 1:18:26
Night three ma 1:26:14
Co razem daje 3:50:38 do oglądania. Seria zakończona. Możliwa jest kontynuacja, ale nie ma o tym jeszcze decyzji. Wszystko zależy od oglądalności.