1. Scena, w której Bob przyłapał Zahida na paleniu trawy w pracy po raz 3, była kompletnie bez sensu. Przeciez Bob widział Zahida palącego zielsko, a postanowił go nie karać, bo Sam powiedział że to jego marihuana i że też pali. - bez sensu
2. Przyjaciółka casey uwierzyła swojemu chłopakowi że tak naprawdę to casey chiała go pocałować. Dlatego by sie na niej odegrac napisała jej na butach szmata i zerwała z nią kontakt. A potem jak przyszła na jej urodziny pogodzić z casey i zerwała ze swoim chłopakiem tak poprostu.
3. W tej scenie jak chłopak Juli powiedział, że wyjechał do afryki to zrobiło mi się smutno, że tak dobry serial upadł tak nisko. Skoro mieszkali razem to jak Julia nie zorientowała się że jej chłopak wyjechał do Afryki. Przecież taka podróz może potrwać ponad dobe. Pozatym pod koniec pierwszego sezonu jak dowiedział się, że bedzie ojcem to wrócił do Juli, a teraz postanowił sobie pojechać i jeszcze powiedział "napisz mi jak się urodzi".
4. Tata Sama rozwalił sciane ręka. Po takim uderzeniu jestem pewien że sciana by się nie rozwaliła.
5. Tata Sama przyjeżdża na impreze, na której bawi się kochanek jego żony. Postanawia go uderzyć w twarz, a poszkodowany mówi "należało mi się". Trochę dziwna reakcja.
6. Nie pozwalają kupować jedzenia za gotówkę. Rozumiem że to jakaś prestiżowa szkoła ale co to za różnica czy płaci się pieniędzmi czy jakimiś punktami które można zdobyć za pieniądze.
7. Jak Page zdjeła ten plaster po tym jak jej przyszyto palca to nie miała blizny.
2. A co, nie można zmienić zdania? xD
3. Gdzie masz powiedziane że mieszkali razem? W tym sezonie pokazali tylko fragment ich terapii.
4. Ja jako kobieta zrobiłam taką dziurę w ścianie - wystarczy że jest płyta gipsowa, a jak widać TAM ONA JEST, ponieważ telefon wpadł między PŁYTĘ a ŚCIANĘ - facet, a nie wie takich rzeczy, ehh...