PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=638072}

Austin i Ally

Austin & Ally
2011 - 2016
6,5 4,5 tys. ocen
6,5 10 1 4533
Austin i Ally
powrót do forum serialu Austin i Ally

a jak dla mnie ten serial jest lepszy, przynajmniej muzyka fajna.

ocenił(a) serial na 8
Lunona_2

Jessie była reklamowana bo były to odcinki premierowe a Austin&Ally będzie grany dopiero w kwietniu a to był tylko pokaz przedpremierowy. Na pewno będą reklamy za jakieś 2 tygodnie.

ocenił(a) serial na 6
Lunona_2

Zgadzam się :D Widziałam pierwszy odcinek i chce to już oglądać ! : P

ocenił(a) serial na 7
Lunona_2

Zgodzę się z wami, fajny serial, chętnie się poogląda coś nowego na Disney Chanel :)

ocenił(a) serial na 7
Lunona_2

Mnie również podoba się ten serial i już nie mogę się doczekać drugiego odcinka. Muzyka fajowa :)

ocenił(a) serial na 9
Lunona_2

tak mi również strasznie się spodobał, a muzyka jest świetna :) serial jest o wiele lepszy od jessie, ciekawszy, ale tamten był bardziej reklamowany bo gra w nim Debby Rayan, a to taka już gwiazdka disney'a rozpoznawana bardziej niż obsada Austin i Ally :)

ocenił(a) serial na 6
anka970421

zgadzam się :)

Lunona_2

Też myślę że to jest świetny serial, oglądałam już chyba dwa lub trzy odcinki i uważam że można się przy tym pośmiać, ale muzyka oczywiście również jest świetna. O wiele lepsze od Jesse

użytkownik usunięty
Lunona_2

Rzeczywiście, zgadzam się z wami. Biorąc pod uwagę muzykę i piosenki to jest najlepszy serial na Disney Channel, ale jeśli chodzi o grę aktorską i o żarty to wolę ,,Jessie''. ;)

użytkownik usunięty
Lunona_2

A co do tych reklam to są one jakoś od początku kwietnia, nawet teraz, gdy jest połowa wakacji czasami pojawia się reklama: ,,Poznaj czwórkę przyjaciół z całkiem nowego serialu Disney Channel - Austin i Ally...'', więc ja bym powiedział, że ,,Austin i Ally'' są bardziej reklamowani od ,,Jessie'', a nie na odwrót. ;]