PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=638072}

Austin i Ally

Austin & Ally
2011 - 2016
6,5 4,5 tys. ocen
6,5 10 1 4533
Austin i Ally
powrót do forum serialu Austin i Ally

Jest zrobiony trochę zbyt dziecinnie. Nie chce przez to powiedzieć, że uważam się za dorosłą, ale serial jest po prostu nudny. Wolę "Jessie". :)

użytkownik usunięty
ewa2070

Jak dla mnie oba seriale są świetne, choć wolę ,,Jessie'', ale biorąc pod uwagę np. ,,Nadzdolnych'', ,,Taniec rządzi'' czy ,,Z innej beczki'' to ,,Austin i Ally'' są rewelacyjni w porównaniu do tych trzech. O ,,Nadzdolnych'' można powiedzieć, że są ,,zrobieni trochę zbyt dziecinnie''. ;]

ocenił(a) serial na 10
ewa2070

Nie mogę się zgodzić. Jest świetny wg mnie . :) Jeśli chodzi o Jessie to nie przepadam .

ocenił(a) serial na 2
ewa2070

Popieram Ewe . Ten serial do mnie nie trafia w 100% . Dla mnie jest po prostu o niczym.

ocenił(a) serial na 6
ewa2070

Serial jest spoko ale też nie do końca do mnie trafia i wogle nie robią nowych odcinków tylko ciągle w kółko i kółko to samo. O wiele bardziej wolę : "Nadzdolni'' ,'' Powodzenia Charli'',''Jessi'', ''Taniec Rządzi'' i też lubię te seriale które już się skończyły np. "Hnnah Montana" czy "Nie ma to jak statek, hotel" itp.

ocenił(a) serial na 3
ewa2070

Jak dla mnie spoko chociaż momentami wieje nudą. Tęsknię jednak za czasami Suite Life... To był fajny serial na dobrym poziomie. Teraz mało jest takich na DC... Każdy praktycznie o tym samym. Jessie zapowiadała się nieźle, wydawało mi się że będzie to coś na miarę "Nie ma to jak hotel" a tu smuteczek... Nic specjalnego. I może zostanę zaraz zaatakowana to prócz "Powodzenia Charlie" jedynie "Taniec rządzi" jest na takim całkiem przyzwoitym poziomie. Może nie jest jakoś specjalnie wybitny aktorsko, ale można się pośmiać. I jest zróżnicowanie jeśli chodzi o bohaterów (mam na myśli przede wszystkim Gunthera i Tinkę, których uwielbiam za ich niesamowitą oryginalność i kreatywność:)). Austin i Ally nie ma tego czegoś... Ma taki oklepany humor. Wybaczcie, taka prawda :/