Jest zrobiony trochę zbyt dziecinnie. Nie chce przez to powiedzieć, że uważam się za dorosłą, ale serial jest po prostu nudny. Wolę "Jessie". :)
Jak dla mnie oba seriale są świetne, choć wolę ,,Jessie'', ale biorąc pod uwagę np. ,,Nadzdolnych'', ,,Taniec rządzi'' czy ,,Z innej beczki'' to ,,Austin i Ally'' są rewelacyjni w porównaniu do tych trzech. O ,,Nadzdolnych'' można powiedzieć, że są ,,zrobieni trochę zbyt dziecinnie''. ;]
Nie mogę się zgodzić. Jest świetny wg mnie . :) Jeśli chodzi o Jessie to nie przepadam .
Popieram Ewe . Ten serial do mnie nie trafia w 100% . Dla mnie jest po prostu o niczym.
Serial jest spoko ale też nie do końca do mnie trafia i wogle nie robią nowych odcinków tylko ciągle w kółko i kółko to samo. O wiele bardziej wolę : "Nadzdolni'' ,'' Powodzenia Charli'',''Jessi'', ''Taniec Rządzi'' i też lubię te seriale które już się skończyły np. "Hnnah Montana" czy "Nie ma to jak statek, hotel" itp.
Jak dla mnie spoko chociaż momentami wieje nudą. Tęsknię jednak za czasami Suite Life... To był fajny serial na dobrym poziomie. Teraz mało jest takich na DC... Każdy praktycznie o tym samym. Jessie zapowiadała się nieźle, wydawało mi się że będzie to coś na miarę "Nie ma to jak hotel" a tu smuteczek... Nic specjalnego. I może zostanę zaraz zaatakowana to prócz "Powodzenia Charlie" jedynie "Taniec rządzi" jest na takim całkiem przyzwoitym poziomie. Może nie jest jakoś specjalnie wybitny aktorsko, ale można się pośmiać. I jest zróżnicowanie jeśli chodzi o bohaterów (mam na myśli przede wszystkim Gunthera i Tinkę, których uwielbiam za ich niesamowitą oryginalność i kreatywność:)). Austin i Ally nie ma tego czegoś... Ma taki oklepany humor. Wybaczcie, taka prawda :/