Aż mi się dowcip stary przypomniał: Bóg postanowił zejść na Ziemię z jednym ze swoich aniołów i zobaczyć jak sobie ludzie radzą. Najpierw spotkał rolnika który orał ziemię, pot z niego leciał, strasznie się męczył. No to Bóg do anioła: po co on tak haruje? Anioł: rzekłeś Panie: w trudzie i znoju pokarm z ziemi będziesz zdobywał! Bóg na to: ale ja tylko żartowałem! Następnie spotyka kobietę która rodzi, ta krzyczy z bólu. Bóg się pyta anioła: czemu ona tak cierpi? Anioł: rzekłeś Panie: będziesz niewiasto w bólu rodzić! Bóg na to: ale ja tylko żartowałem! Nagle spotkał grupkę dobrze ubranych, sytych i uśmiechniętych ludzi . Niektórzy mieli krzyże,inni gwiazdy a jeszcze inni półksiężyce. Bóg na to; kim oni są? Anioł: to twoi kapłani Panie. Oni wiedzą że żartowałeś
przepraszam bardzo, wiesz co - ja nie umiem za bardzo tutaj komentować i dodawać postów. Chciałem usunąć mój kolejny post bo dodałem dwa niepotrzebnie ale widziałem tylko opcje "edytuj".
tamten poprzedni był właściwy.
nie umiem za bardzo tutaj komentować i dodawać postów. Chciałem usunąć ten post bo mi się powielił.
Jest do usunięcia bo dodałem inny.
Tak, spełnił się jako mężczyzna. Z pewnością każdy facet chciałby być na jego miejscu.