SPOILER
Jeśli ktoś się orientuje w zakończeniach.
Nie znam niemieckiego niestety, więc czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć kim był ten 2-gi facet?
W jednym zakończeniu Lisa wybiera Davida (to wybrane zakończenia), a w drugim (odrzuconym przez widzów) zakończeniu jakiegoś faceta, kto to i po co on tam?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
to jest "Piotr" z naszej brzyduli/ "Michel" z wersji kolumbijskiej; czyli facet, który gdy pojawi się w serialu zaczyna interesować się Lisą i to uświadamia Davidowi, że jednak jest w niej zakochany.
P.S. ja, osobiście, wolę zakończenie właśnie z tym drugim facetem (btw. nazywa się Rokko, we franc. wersji Renaud)
Sorry, ale ja nie wyobrażam sobie kogoś innego u boku Lisy poza Davidem. Rokko, jest nawet przystojny, miły, słodki i czasami taki zabawny, ale nie umiem sobie wyobrazić że Lisa miałaby być z nim naprawdę szczęśliwa.
a jeśli chodzi o to czym się zajmował w Kerimie, to on był chyba PRowcem; Kerima zacznie produkować perfumy i Rokko (ściągnięty przez samego Davida ;p) będzie miał się zająć ich promocją.
Dziękuję serdecznie za odpowiedź :)
A możesz mi jeszcze powiedzieć w którym odcinku jest to zakończenie, bo mam nadzieje, że nie po 4 seriach.
a ile to w ogóle ma odcinków (pogubiłam się)? tvn7 puści całość? na jakim są teraz etapie? ktoś coś wie?
Główny wątek Lisy i Davida kończy się w 365 odcinku, później serial był nagrywany dalej, ale Lisa z Davidem pojawiali się tam sporadycznie z tego co się zorientowałam. Dalsze odcinki opowiadają o innej parze.
Tak czy tak finał Lisa&David lub Lisa&Rokko będzie w 365 odcinku.
Tyle wiem z tego co udało mi się wyczytać, ale serialu w całości nie widziałam, więc to tylko takie pozbierane informacje.
Po zakończeniu pierwszej serii David i Rokko już więcej się nie pojawili.
Tylko Lisa (gościnnie występowała przez parę odcinków i ... była w ciąży...;) ).
Dodam jeszcze, że oprócz tych dwóch wersji, czyli David+Lisa i Rokko+Lisa jest jeszcze trzecia krótka wersja (pojawiła się na DVD wraz z Happy Endem).
W tej trzeciej wersji Lisa wychodzi za mąż za Richarda, David i Rokko są natomiast parą. To miała być taka humorystyczna wersja, początkowo nagrana tylko na pamiątkę dla aktorów.
Pozdrawiam