PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=242184}

B jak brzydula

Verliebt in Berlin
2005 - 2007
5,4 443  oceny
5,4 10 1 443
B jak brzydula
powrót do forum serialu B jak brzydula

Coraz ciekawszy!

ocenił(a) serial na 7

Początkowo serial wydawał mi się trochę nudny, ale coraz bardziej mi się podoba no i po prostu mnie wciągnął. Jest tu granych kilka naprawdę ciekawych postaci. Wszystkie Brzydule mają podobny wątek, ale jednak każda się czymś różni. Dlatego myślę, że jeśli komuś przypadły do gustu poprzednie wersje, tą również warto oglądać;)

ocenił(a) serial na 6
Greta_3

Im mniej odcinków do końca tym coraz ciekawszy. Już pojawił się Rokko, a Mariela zerwała z Davidem. Będzie się teraz działo:-)

lonia171

Rokko jest kapitalny! Śmieszny, uroczy, zwariowany, szczery i przede wszystkim od razu widać, że czuje coś do Lisy (nie to co David). Zdecydowanie bardziej wole Rokko (szczególnie po scenach które widziałam na youtube), szkoda że widzowie zadecydowali aby Lisa wyszła za Davida. On jest przystojniejszy i jak trzeba to umie być słodki ale przez ogromną większość tego serialu nie czuł do Lisy NIC oprócz sympatii a tu nagle bum i ślub :/ nie kupuje tego i wolę Rokko. Szczególnie, że widać że Lisa też go kochała, szkoda ze nie zostali razem. To niesprawiedliwe :( (każdy ma prawo do swojego zdania i takie jest moje, proszę nie bić). ;)

ocenił(a) serial na 6
_Anika_

Zgadzam się z tobą w 100%. Rokko jest przesłodki. Też oglądałam filmy na youtube i wolałabym żeby to on był z Lisą. Gdyby Mariela nie rzuciła Davida ten pewnie nigdy nie zwróciłby uwagi na Lisę. Natomiast Rokko od razu dostrzegł jej wartość i wyjątkowość.

ocenił(a) serial na 7
lonia171

Ja też się zgadzam. Przecież David był tak bardzo zakochany w Marieli i
nagle niby miałoby się coś odmienić. Do Lisy przez większość odcinków nic
nie czuł. To Rokko zauważył wewnętrzne piękno Lisy i jakoś bardziej mi się
podoba jego osobowość. Na początku był dziwny, ale teraz się wyrobił.
Łatwiej mi uwierzyć w miłość Lisy i Rokka, a nie Lisy i Davida.