OJJJJ wspaniałe lata.....pamiętam ten serial kiedy miałem 6-7 lat.Minęło jakieś 17 lat
zdobyłem pierwsze 4 sezony serialu i znów niemoge przestać się śmiać......Sentyment do
końca życia.
Ja również mam bardzo miłe wspomnienia związane z tym serialem. Nadal śmieszny, nadal wzrusza, nadal uczy. Niestety nie było polskiego wydania, dlatego trzeba się posiłkować brytyjskim (jak na razie są tylko 4 sezony). Z tego co się orientuję trzeci sezon posiadał polskie napisy, ale też nie każda wersja, bo np. ta, którą mam ja nie posiada. Ale nawet jeśli by była, to i tak posiłkowanie się tylko polskim tekstem lub (o zgrozo) lektorem zubaża ten film. Nie wszystko da się niestety przetłumaczyć dosłownie. Trzeba się orientować nieco w tamtych klimatach, slangu etc. aby w pełni cieszyć się tym serialem. Tak czy siak, polecam bardzo. Na brytyjskim Amazonie można dostać sezony 1-4 za ok. 40-60 zł za sztukę. Nie jest to dużo. :] Mam nadzieję, że niedługo wydadzą brakujące dwa.
Ja pamiętam, że za czasów kiedy Cyfra+ była jeszcze nazywana Canal+, a dekoder był na taki śmieszny biały kluczyk, chyba od godziny 17 puszczane było pasmo niekodowane i wtedy właśnie poznałem "Bajer W Bal-Air". Cudowne lata.
pamiętam gdy na Canal+ były odkodowane pasmo między 18 a 20 i wtedy puszcali ten serial, nie był przerywany reklamami i można było za friko to oglądać, początek lat 90, szał :) marynarka odwrócona i że will taki zpaner co to każdą laskę zalicza itp konkurencja dla Beverly Hills :D