Bajer z Bel-Air

The Fresh Prince of Bel-Air
1990 - 1996
7,5 11 tys. ocen
7,5 10 1 11187
8,5 4 krytyków
Bajer z Bel-Air
powrót do forum serialu Bajer z Bel-Air

zakończenie

ocenił(a) serial na 9

Jak zakończył sie serial ? Udało mi sie znaleźć tylko 3 pierwsze sezony z napisami.
Mógłby ktoś opisać co stalo sie z poszczególnymi bohaterami ? Co z Jazzem, Willem, Hilary itd.

ocenił(a) serial na 9
gugugg

Tak naprawdę to można znaleźć napisy "aż" do 16 odcinka 4 sezonu. Można obejrzeć jednak kolejne odcinki w wersji z lektorem. Aż do ostatniego odcinka (bez odcinków 19 i 21 - 4 sezonu). W bardzo marnej jakości (VHSRip) ale zawsze. Można znaleźć w sieci. Więc może lepiej nie będę Ci zdradzał co tam się działo dalej ;)
PS. Dodam tylko że aby obejrzeć te kolejne odcinki z lektorem trzeba je skompletować z dwóch miejsc.

ocenił(a) serial na 9
panaho

No dobra do końca 4 sezonu udało mi sie znaleźć. A co potem ? Opowie ktoś tak w skrócie ?

gugugg

Tak w skrócie to:
Sezon 5 koncentruje się na związku Willa z Lisą. W 6 Will zaczyna pracować w tv z Hilary. Cała seria kończy się tak że sprzedają dom bo większość z rodziny wyjeżdża i jest zbyt duży dla reszty. Carlton jedzie na studia (bodajże Princeton), Hillary przenosi się do Nowego Yorku i zabiera ze sobą Ashley która tam zamierza kontynuować edukację (po kłótniach z ojcem któremu pomysł wyjazdu Ash na drugie wybrzeże nie przypadł do gustu). Geoffrey wraca do UK. Zostają rodzice (przenoszą się do mniejszego domu) a Will zostaje w LA, tyle że wynajmuje swoje lokum (z pomocą wujka Phila). A co z resztą epizodycznych bohaterów jak Jazz, Lisa czy Jackie to albo nie było powiedziane albo zapomniałem ;]