PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391370}

Bakugan: Młodzi wojownicy

Bakugan Battle Brawlers
2007 - 2008
6,1 1,2 tys. ocen
6,1 10 1 1236
4,0 2 krytyków
Bakugan: Młodzi wojownicy
powrót do forum serialu Bakugan: Młodzi wojownicy

Żeby powiedzieć krótko te anime to tandeta, bubel, chała, chałtura, lipa, kicz, lichota, marnota, miernota, dziadostwo, marnizna, słabizna, gniot, koszmarek, bezguście, taniocha, tanizna, knot, nędza, plewy, badziewie, chłam, syf, byle co, śmieć. To beznadziejne połączenie B-daman'a ("pistoleciki z kulkami") i Duel Masters, ewentualnie Yu-gi-oh. Dziękuje daję 1/10

Asayama

Łał. W dwóch linijkach tekstu zmieściłeś ponad 20 epitetów. Godne pogratulowania.

ocenił(a) serial na 1
malutka_kinomanka

tjaaa....jeszcze pokemonów ^^ a yu-gi-oh najbardziej (przypatrz się zasadom), ale może być

użytkownik usunięty
napruto

No faktycznie, ilekroć słyszę o jakiejś kreskówce - niekoniecznie anime - z motywem przewodnim wzywania potworów do walk - i może jeszcze kolekcjonowania ich -, to mam wrażenie, że trochę toto zerżnięte z Pokemonów (niemniej jednak, moim zdaniem, wiele z nich bije Pokemony na łeb, na szyje - np. Huntik: Łowcy Tajemnic).

Wątpię jednak żeby to akurat Pokemony, były pierwsze jeżeli chodzi o taki schemat :)

Co do reszty posta to się zgodzę z anime tego typu, zdecydowanie wybieram ''Yu-gi-oh'' - Zapewne też dlatego że to moje dzieciństwo jeżeli chodzi o anime ;).