PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=861838}

Barbarzyńcy

Barbaren
2020 -
6,6 9,6 tys. ocen
6,6 10 1 9551
Barbarzyńcy
powrót do forum serialu Barbarzyńcy
KoneserOffa

Na szczęście nie wspomniałeś, jak to Polki są najpiękniejsze na świecie - taki cringe z niedzielnego popołudnia z dwójką. Z tego co często widzę, Niemki są różne, inny typ urody po prostu i nie będą się jednakowo podobać Słowianom. Na pewno są aktywne, wysportowane, zadbane o wiele bardziej niż Polki, które do trzydziestki jako tako, a potem tyją jak wieloryby, a sport to dla nich abstrakcja, nie licząc hantlowania pudernicą. Być może dawniej Polki były ładniejsze, jednak od pozornego dobrobytu jak samochód czy tanie żarcie do woli się gnuśnieje, ale to wciąż za mało żeby odbić się w góre.  

Remiii

Osoby, które mówią o polskich kobietach, że są najpiękniejsze, uważam za idiotów. Wystarczy pojechać na Ukrainę, czy do Rosji, bo tam ładnych dziewczyn jest więcej niż u nas i są bardziej kobiece.

KoneserOffa

Prawda

ocenił(a) serial na 7
KoneserOffa

A słowiańscy faceci idiotami.

Woooo

Przesadzasz z tą samokrytyką.

ocenił(a) serial na 7
KoneserOffa

Nie jestem typowym słowiańskim facetem, Słowianinie. A to tylko cytat z tego co mówią o tobie germańskie kobiety.

Woooo

Sorry, nie miałem pojęcia o twoim mongolizmie.

ocenił(a) serial na 7
KoneserOffa

Sorry, nie wiedziałem że u was na wsi albo Słowianin albo Mongoł. Jakieś doświadczenia Twojej rodziny z czasów Złotej Ordy? A może któryś z przodków odcisnął w waszej linii genetycznej tę traumę? Waćpan z Kresów pochodzisz?

KoneserOffa

To samo mówili o kobietach z Izraela :D chociaż w Jerozolimie jak widziałem czarną jak smoła Żydówkę z pistoletem maszynowym i morderczym spojrzeniem to jakoś mi nie było do śmiechu 
https://mobile.twitter.com/noyalevy_/status/1274304121332477...