Wyprowadzić się z pięknego domu z wygodami do takiej nory , żart jakiś , bez prądu , zbieracze odpadów. Paweł zrobił jej wodę z mózgu , naiwna , ale na rzęsy doklejone ma , he he...
Poroniony wątek. Miał pracę, stabilizację, porzucił wszytko, żeby kręcić filmy i uczyć się w prywatnej szkole i ma problem, zeby zapłacić czesne :D:D:D:
Dokładnie . A teraz ten wątek z Lilianą , zamiast jakaś eskorta policji ze studia powinna ją transportować na komendę to Sadowski wiezie ją swoim autem którą zabrał ją spod klubu a ochroniarz ją widział jak do niego wsiada, szczyt głupoty. Wielki mi dziennikarz śledczy .
Przejmują czarnym szmaciskiem, mimo, że ona rozbiła 2 związki, mieszkała z gachem w domu Klemensa itd, itp.
Mnie w ogóle nie przekonuje do końca ten Paweł i jego miłość do Agaty. Niby teraz jest ok ale przecież na początku szalał za Iwona. I tak nagle mu się przestawiło? Wydaje mi śliski, ciekawi mnie czy w jakiś sposób powrócą jeszcze do tego wątku
Już mnie ten Paweł nie drażni , nawet zajmuje się małą Marysią . A Klara ciekawe czy wróci. Tak wyczekiwane dziecko to było, a zostawiła , smutny wątek , widać że Hubert sobie nie radzi z tym.
Tak pewnie zrobią , i dobrze , Klara okazała się nieodpowiedzialna. Są psycholodzy , można chodzić na terapię jak ma się depresje poporodową, a nie od razu porzucać dziecko i męża.
najbardziej głupio że zrobiła z tego taką tajemnicę. Gdyby porozmawiała szczerze z rodziną, wyjaśniła im co czuje i że musi wyjechać to oni inaczej by to przyjęli, też byłoby ciężko ale lepiej niż taka niepewność - gdzie, dlaczego i czy wróci. W ogole nie pomyślała o bliskich.
Dokładnie .Żeby 3 miesiące sie nie odezwać , chociażby jak mała się czuje. Hubert gotów zwiąże się z tą Ulą dobrze się dogadują widać.