PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=435901}
4,2 17 tys. ocen
4,2 10 1 16916
1,0 2 krytyków
Barwy szczęścia
powrót do forum serialu Barwy szczęścia

Barwy....

ocenił(a) serial na 4

Sam nie wiem, ale nie powinien się chyba przyznawać, że kiedyś to oglądałem, a co dopiero
lubiłem. Od samego początku był dobry(jak z każdym serialem), nawet lubiłem, ciekawił mnie,
oglądałem prawie każdy odcinek, ale przestałem rok temu, bo zauważyłem, że marnuję czas
na oglądanie tasiemca i jak ja mogę to oglądać. Przecież są lepsze rzeczy...

W ogóle był niezły (choć i tak zbytnio się nie wyróżniał) do momentu, gdy ten ojciec Ksawerego
kochał się w Klaudii. Podobało mi się parę wątków. Chyba najbardziej tego damskiego
boksera (świetnie go zagrał ten aktor, ale dobrze, że zszedł do Czasu honoru), tych gejów czy
Huberta. A potem to kombinowali już z tymi wątkami. Niedawno, jak zobaczyłem, że już ten
Robert zdradza Martę, to pomyślałem: Tam to już chyba każdy z każdym się zdradza i
romansuje, jak już w większości naszych jak to mój tata zawsze określał tasiemców, nie
mówiąc w Modzie na sukces. Nie lubię takiego czegoś. Serial ma być do rzeczy, jakiś
naprawdę obyczajowy, a on jest taki obyczajowy, że ch.uj. Tylko, że miłość jest najważniejsza,
zdrady i tak będą, każdy sobie radzi, problemy są... Nie chce mi się tego komentować.

użytkownik usunięty
frycio80

Ten serial miał sens tak do 100 odcinka.
Teraz to taka dojrzewająca moda na sukces
)
Dlatego ja oglądam tylko dwa seriale.;

frycio80

Na szczęście to nie jest serial gdzie trzeba śledzić każdy odcinek, wystarczy 1 na 10. Oglądam czasem z mamą i mniej więcej wiem o co chodzi, czasami jest taki nawet;)

ocenił(a) serial na 4
alien_2

No, pisałem właśnie, że zrobił się tak jak prawie każdy polski serial. Na Wspólnej, Klanie czy innych pierdołach jest tak samo.

ocenił(a) serial na 4
frycio80

Nie, no. Na Wspólnej to może aż tak nie, ale reszta jak najbardziej.

ocenił(a) serial na 4
frycio80

Widzę, że pod koniec już zbierało mi się na nerwy, jak to pisałem. Nie wiem, czemu pisałem o wątku gejów, że fajny.