PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=435901}
4,1 17 tys. ocen
4,1 10 1 16882
1,0 2 krytyków
Barwy szczęścia
powrót do forum serialu Barwy szczęścia

Miałem nieprzyjemność ostatnio zobaczyć dwa odcinki. Serialu nie będę oceniał ,ale "aktorkom" ,które wcielają się w role Oksany i Sary z czystym sumieniem posłałem jedyneczki. To samo zrobiłbym z tym Jamajczykiem(?) ,ale nie znalazłem go niestety.

bartekcz92

Łopatologia w czystej postaci.

ocenił(a) serial na 10
bartekcz92

Nie chcesz, nie oglądaj. Proste, prawda?

laleczka874

Czasem trzeba ,też odpocząć od poważnego kina i obejrzeć jakąś kaszankę. Proste, prawda ?

ocenił(a) serial na 10
bartekcz92

Ale niekoniecznie trzeba to komentować. Tak tylko, żeby coś napisać, bez sensu...

laleczka874

Jak obejrzałem, to dlaczego miałbym nie komentować (?). Nie widzę w tym nic niesensownego.

ocenił(a) serial na 10
bartekcz92

Wypowiedź sama w sobie nie jest niczym złym. Wystarczyło podpiąć się po inny post niezadowolonego frustrata a nie zakładać nowy wątek...

laleczka874

1. Rzeczywiście ,gdybym zjechał trochę niżej to może by się coś znalazło (choć między szmirą ,a cienizną jest mała różnica :)
2. Tak naprawdę idąc tym tokiem rozumowania, można by założyć 3 tematy (słaby, średni, dobry) i podpinać się pod nie.

Ale faktycznie możesz mieć racje ,przedstawiłem swoją opinię w sposób lapidarny i może nie był potrzebny do tego nowy temat ,ale tak jakoś z niechcenia i pod wpływem negatywnych emocji ,które się ze mnie wydzielały jak obserwowałem te dwie w/w postacie postanowiłem skrobnąć na szybko komenta. :)

Pozdrawiam ;)

P.S Oczywiście żadnej oceny serialowi nie wystawiłem, bo widziałem tylko dwa odcinki i być może zbyt pochopnie nazwałem go cienizną. Natomiast obserwowanie tych dwóch postaci ,było dla mnie prawdziwą katuszą.

bartekcz92

Nie nazwałeś go cienizną pochopnie, gwarantuję Ci.