PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=435901}
4,2 17 tys. ocen
4,2 10 1 16917
1,0 2 krytyków
Barwy szczęścia
powrót do forum serialu Barwy szczęścia

Czy ktoś zwrócił uwagę na fatalną, wręcz tragiczną dykcję Zielińskiej, chyba w szkole teatralnej przykładają do tego dużą wagę, a Zielińska nie dość, że niewyraźnie mówi to w dodatku szybko i połyka sylaby tak, że wychodzi z tego pożałowania godny misz-masz.. Zwróćcie uwagę. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 5
Contessa

tak ma fatalną dykcję, gdy mówi spokojnie to dykcje ma normalną, ale jak głos podniesie to już katastrofa. Chciałabym żeby Zielińska zniknęła z show biznesu, z filmów, z Barw szczęścia, bo mnie wnerwia ta zakochana w sobie celebrytka. Ona woogle nie powinna być ani aktorką, ani piosenkarką bo nie ma talentu za grosz, jest góralką to powinna pasać owce bo do tego się nadaję.

Contessa

Zielińska jest promowana wiadomo z jakiego powodu. Jest zrobiona, sztuczna, nie potrafi poprawnie mówić. Zobaczcie jak wyglądała wcześniej w ''Dniu świra'', scena w pociągu na yt wpiszcie Dzień Świra - Pociąg http://www.youtube.com/watch?v=KVblDgozBa0

Poza tym jej postać jest durna i niezdecydowana, idiotka.

Hans_Kloss

Marta Walawska jest gorsza od Marty Mostowiak. Idealna, idealnie ubrana, umalowana, wspaniała matka, żona i kochanka, doskonała dziennikarka i rzeczniczka, nawet pod kocem leży w sukience i szpilkach, no ze świecą szukać takiej kobiety. Szlag mnie trafia jak ją widzę i słyszę, najgorsza postać w tym serialu!

ocenił(a) serial na 5
maddie805

obie są gorsze.

maddie805

Zgadza sie, leżenie w szpilkach w sukienkach itd, itp. A propo dziennikarki, rzeczniczki, postawi się szefom i zawsze jej to uchodzi na sucho, bo ona tak cudna, że każdy ją adoruje mimo, ze jest podwójną rozwódką i ma niebiologiczne dziecko. Smieszne i nierzeczywiste.

ocenił(a) serial na 5
Contessa

Zielińska jest tak beznadziejną aktorką, że nie wiem co robi w tym zawodzie. Gra sztucznie.

Marta Walawska to najgorsza postać w tym serialu.