PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=435901}
4,2 17 tys. ocen
4,2 10 1 16916
1,0 2 krytyków
Barwy szczęścia
powrót do forum serialu Barwy szczęścia

Jadzia zmarła...

ocenił(a) serial na 9

Zszokowało mnie to. To tylko serial, ale to obrazuje prawdziwe życie.. Ciekawe czy taki miał być scenariusz, czy nie chciała już tam grać

blachuy

DLAMNIE TO JEST WIELKA GŁUPOTA !!!!!! PRZECIEŻ TA POSTAĆ JADZIE) ROZPROMIENIAŁA CAŁY SERIAL WIELU OGLADAŁO BARWY SZCZEESCIA DLA TEJ PARY I ICH CÓRKI KASI BO ONI BYLI BARDZO POGODNI I WESELI !! A TERAZ UWĄŻM ŻE TO ZŁE POSUNIĘCIE BO SERIAL MOZE STRACIĆ !!!

londontown

oczywiście że stracił... niestety ostatnio nie miałam czasu żeby oglądać seriali ominęlo mnie to jak umarla. mozecie mi powiedziec co sie stalo?

ocenił(a) serial na 9
aqatkaaa

miała wylew tętniaka. W sumie dowiedziałem sie, że znikła z serialu na rzecz innego..

ocenił(a) serial na 6
blachuy

Czytałem wywiad z nią powiedziała,że ona nie zrezygnowala tylko scenarzyści ją usuneli ale może troche jest w tym prawdy bo jak odeszła z barw zaczeła grać w serialu ''Duch w Dom''.

xxKasiurkaxx

Też zauważyłam ;) Dostała więcej kasy, to ile sił w nogach uciekła z tego gniotu ;)
Ale faktycznie, udało jej się stworzyć naprawdę charakterystyczną postać ;)

użytkownik usunięty
Invisse

i co jej po tym jak odeszla do nowego serialu juz go nie ma na antenie :( ale szkoda ze odeszla bo ona wprowadzala do serialu wiecej usmiechu :)