Sztuczność gry aktorskiej aż biję po oczach, scenarzyści , zmiłujcie się , nad nami , widzami , please...
Mnie irytuje Marta. "Jesteśmy poważną firmą, jesteśmy poważną firmą".
Może w takim razie niech się zatrudni w firmie pogrzebowej.
I te jej starodawne metody pracy.
Nowa asystentka chciała iść z duchem czasu, a Marta od razu obrażona.
Jeśli chodzi o aktorstwo Zielińskiej, to często staje ona z założonymi rękami, obrażoną miną i kręci głową na wszystkie strony.
Zgadzam się , Zielińska to marna aktorka , zawsze napuszona , obrażona jako Marta , Wymądrza się jakby wszystkie rozumy pojadła . Ale Maria i Nina reż drażniące jak dla mnie , pozdrawiam :-)
Przed chwilą usłyszałam wypowiedź tej stukniętej blondyneczki-feministki : ,,na akcie urodzenia dziecka powinno być tylko nazwisko matki, bo to ona je urodziła''. Moim zdaniem pal licho grę aktorską, bo to tylko serial wieczorny dla relaksu...ale niech on może coś przekazuje przy okazji, a nie... takie coś...
nathalie34- czy warto oglądać barwy szczęścia , jak tak to od którego odcinka, bo widzę , że na vod są od 700 coś dopiero ??? Pierwsza miłość to fajne pierwsze tysiac odcinków z tego co czytałam i oglądam, Na wspólnej uwielbiam stare i nowe , zastanawiałam się nad tym, czy warto oglądać barwy szczęścia ;)
Nie oglądałam tego serialu od początku , może oglądam od 4 lat , teraz się akurat dużo dzieje, życiowy serial, dużo zawirowań. Na wspólnej też lubie stare i nowe. Pozdrawiam :)