wpisujcie najgorsze i najlepsze postaci według was wraz z uzasadnieniem.
Oto moje typy:
Najgorsi:
1. Julia i Paweł - kłócą się i rozstają z powodu idiotycznych problemów jakich nie ma na świecie.
2. Bogdan - wieśniak z wąsami.
3. Kasia - serialowa pani puszczalska.
4. Władek i Maciek - najnudniejszy wątek serialu.
5. Michał i Dorota - sztuczni.
6. Adam - nagle stał się dobry a był zły.
7. Marianna - stara lampucera.
8. Oksana - nie umie mówić.
9. Klara - nic jej nie pasuje.
Najlepsi:
Najlepsza jest Jolka i Grześ.
Jolka fajna ale Grześ jest żałosny. Oksana nie umie mówić i niech więcej nie śpiewa. Alina matka Ksawerego kompletna idiotka ,baba przekręt..Tymon-burak. Kaśka zakochana w sobie i mysli że swiat kręci się tylko wokól niej. Iza debilka która wraca do swojego męża kata Rafałka,żalll. Iza jest najgorsza,nudna jak flaki z olejem. Basia drze się wiecznie,nic jej się nie podoba. Szymon który powinien wytargać Izę za łeb. Klaudia mazgaj i pasztet który wiecznie opłakuje Ksawerego...Grześ idiota,zachowuje sie jakby mial coś z banią nie tak ;) . Cała rodzina Pyrków-Roman ,Maria itd. jak ich pokazują to mnie krew zalewa,czubki. Klara zamulona i zapatrzona w mamusię. i to tyle
"Tymon-burak"
"Klara zamulona i zapatrzona w mamusię"
"Iza debilka..."
w 100% się zgadzam
@nihooya piszesz z takimi szczegółami, że chyba jesteś największą fanką :D:D:D
najlepsi:
1.Kasia - sympatyczna postac... Co chcecie! Moja ulubiona...
2. Klara - mądra dziewczyna
3. Blanka
4.Julka i Paweł (ale czasami mam ochotę ich wywalić z serialu!
5.Hubert
6.Ksawery - choć ostatnio można go zakwalifikować do najgorszych, bo ciągle się wścieka!
najgorsi:
1.Roman
2.Iza
3.Marta
4.Robert
5.Rafał
6.Piotr!!! :P
Najlepsi:
*Grześ - kojarzy mi się z poczciwym niezdarą
* Zuzia- sympatyczna
Najgorsi:
*Basia- irytująca jak Basia z M jak miłość
*Julka i Paweł - kłócą, się godzą... i wg. mnie denerwują
*Kasia - myśli że jest najważniejsza
*Władek i Maciek- ehh...
*Kajtek i jego matka- on zdziwia: zabrał go ojciec do zoo i kupił mu loda, odebrał telefon, a Kajtuś wypieprzył loda do kosza, bo tata na chwilę na niego przestał patrzyć
*Piotr- sam jego widok mnie denerwuję
*Ojciec Kai- to samo co Piotr
*Karolina- jakaś nienormalna
* Hubert- ta jego mina... i poprostu zachowanie...
*Klara- tak, źle i tak niedobrze- wiecznie nie zadowolona
*Jeszcze reszta rodzinki Pyrków... no może ten dziadek jest taki jeszcze w miarę (zobaczymy jaka będzie jego postać zagrana przez nowego aktora).
Lista jest jeszcze długaaaa.... ale mi się nie chce już pisać
Najgorsi to Iza i Klaudia.
A najlepszy jest mąż Pitbulla(nie mogłam jej znieść), czyli Krzysztof Kiersznowski.
Najlepsi:
-Stefan
-Magda
-Zdzisio
-Franek (jego cięte riposty powalają na kolana)
-Natalia i Łukasz
Najgorsi:
- Ci synowie Pyrków (młodsi nie Hubert)
-Karolina
-Maciuś i Właduś
-Paweł i Julka
-Roman
-Marta
-Jerzy
-Zenek
Jolka jest wg Cb najlepsza??? Człowieku, to jest jakaś idiotka! To nie jest komedia, tylko serial obyczajowy.
Babka ma już swoje lata, a zachowuje się jak jakaś infantylna 13-latka. !
kto uważa, że jego dziecko, które ma dopiero 3 miesiące jest małym Einteinem i chce , żeby w przedszkolu obserwowało gwiazdy i uczyło się jakiś równań matematycznych. ! Przecież w przedszkolu dzieci się powinny głównie bawić. Wiadomo, powinny się też uczyć i mieć jakiś zajęcia integracyjne, ale to przedszkole, do którego oni chcą posłać tego Zenka jest jakieś chore.
Najlepsi:
-Kostek: wiem że to ,,czarny charakter" ale ja go lubię:D. Jedyny który wprowadza jakąkolwiek akcje w całym serialu (np. kłopoty z mafią) Poza tym współczuje mu ze względu na żonę:( on ją kocha, a ona go zdradza... no i bardzo lubię tego aktora który go gra-Adama Cywkę
-Franek Jeleń- słodki, bystry chłopczyk:D
-Magda i Natalia Zwoleńskie- Lubię te siostry:)
-Łukasz i Tomek- chłopcy sióstr Zwoleńskich, tzn. mam nadzieję że Magda będzie z Tomkiem
Najgorsi:
-Edyta- zdradza Kostka i to z jego bratem! Nie cierpię jej...
A resztę w miarę toleruje;)