Podobno Katarzyna nie chce byc aktoreczką jednego serialu i postanowiła zrezygnować z dalszych występów w serialu. Zdradziła też ponoć ,że ma już dalsze plany i najprawdopodobniej przechodzi do innej stacji.
Bohaterkę Kasi mają zastąpić inną aktorką, nie uwierzycie jaką- Joanna Osyda.
Nie wiem jak wy ,ale dla mnie Osyda zepsuła już cały serial MjM , teraz już chyba też przestanę oglądać Barwy.
Gdyby nie to że dzisiaj jest prima aprilis to może nawet bym w to uwierzyła... A tak poważnie to gdzie poza tym serialem tak przeciętna aktorka znajdzie pracę ? Dużo lepsi aktorzy odchodzili z telenowel i nie zawsze wiązało się to z odmianą ich życia zawodowego. Przynajmniej nie od razu. Zielińska niczego wielkiego nam nie pokaże, bo ten serial to szczyt jej dokonań.
ja bym się cieszyła gdyby Zielińska odeszła bo jest głupia i kiepska z niej aktoreczka.
Ja też , beznadziejna aktorka , ale forsę ciągnie więc nie sądzę żeby odeszła sama ...niestety,
i dodatkowo szpetna, bez biustu i tyłka, odpicowana przez styliste. Dla porównania wieśniara Zielinska w Dniu świra http://www.youtube.com/watch?v=yTkDnfjpfxM