PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=435901}
4,2 17 tys. ocen
4,2 10 1 16917
1,0 2 krytyków
Barwy szczęścia
powrót do forum serialu Barwy szczęścia

Podobno Katarzyna nie chce byc aktoreczką jednego serialu i postanowiła zrezygnować z dalszych występów w serialu. Zdradziła też ponoć ,że ma już dalsze plany i najprawdopodobniej przechodzi do innej stacji.
Bohaterkę Kasi mają zastąpić inną aktorką, nie uwierzycie jaką- Joanna Osyda.

Nie wiem jak wy ,ale dla mnie Osyda zepsuła już cały serial MjM , teraz już chyba też przestanę oglądać Barwy.

ocenił(a) serial na 3
Twista

Gdyby nie to że dzisiaj jest prima aprilis to może nawet bym w to uwierzyła... A tak poważnie to gdzie poza tym serialem tak przeciętna aktorka znajdzie pracę ? Dużo lepsi aktorzy odchodzili z telenowel i nie zawsze wiązało się to z odmianą ich życia zawodowego. Przynajmniej nie od razu. Zielińska niczego wielkiego nam nie pokaże, bo ten serial to szczyt jej dokonań.

ocenił(a) serial na 5
Peggy_fw

ja bym się cieszyła gdyby Zielińska odeszła bo jest głupia i kiepska z niej aktoreczka.

ocenił(a) serial na 4
kinomanka_13

Ja też , beznadziejna aktorka , ale forsę ciągnie więc nie sądzę żeby odeszła sama ...niestety,

ocenił(a) serial na 4
nathalie34

Skąd takie informacje?

ocenił(a) serial na 4
karol383

Z mediów moja droga , mamy tego wiele, aż huczy !,

kinomanka_13

i dodatkowo szpetna, bez biustu i tyłka, odpicowana przez styliste. Dla porównania wieśniara Zielinska w Dniu świra http://www.youtube.com/watch?v=yTkDnfjpfxM

ocenił(a) serial na 5
Twista

Szkoda że to nie jest prawda

ocenił(a) serial na 5
majka5454

też żałuje

użytkownik usunięty
majka5454

I ja :-(