PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33600}

Bastion

The Stand
1994
6,9 5,0 tys. ocen
6,9 10 1 4973
5,3 3 krytyków
Bastion
powrót do forum serialu Bastion

King jest prawiczkiem albo wielkim nudziarzem. Jak czytałem dialogi między Stu i Frann, te
żałosno-romantyczne teksty powodują zgrzytanie zębów i odruchy wymiotne. Gdzie w tym pieprzyk,
gdzie dowcip? Dlaczego nie powie swojej kobiecie "Chcę cię złapać za cipkę mała" albo
"Obciągniesz mi?" (wiem, prymitywne, ale kobiety się cieszą). Przecież to jest kwintesencja bycia z
kimś, nikt tak jak opisuje to Stefan nie mówi, chyba że tylko on i jego "piękna" Tabitha

killer83_2

Odpowiem Ci na Twój post. Albo Ty jesteś prymitywem, albo co gorsza również z takimi kobietami się zadajesz.

killer83_2

Ponieważ King pisze o ludziach normalnych a nie o patologii z blokowiska. Już rozumiesz?

killer83_2

I takie dziwadełka się tutaj widuje niedowartościowany człek wychowany na filmach xxx

killer83_2

jesteś głupi

szorstka_

Naoglądałem się chyba za dużo "Californication". Wszystkie uwagi przyjmuję ze wstydem i pokorą, powinienem zakończyć post po zdaniu "Gdzie tu pieprzyk, gdzie dowcip?" ale cóż, alkohol znów wyciągnął ze mnie chama, prostaka, mizogina i marnego prowokatora. Nie zmienia to jednak faktu, że relacje Stu-Frann są trywialne, King nigdy nie miał polotu w opisywaniu relacji damsko męskich co nie zmienia faktu Wielkim Pisarzem Jest.