Jak można coś takiego zrobić z najlepszego filmu jaki powstal w dziejach kinematografii? Zastrzeliłbym tego który wpadl na pomysł, żeby zarobić na genialny tytule. Hitchcock w grobie by się przewracal gdyby widzial co zrobili z jego wytwórnią. Universal przez te kilkadziesiąt lat zszedł na psy.
Nigdzie nie napisałem że to męskie, tylko, że obojnackie. Naucz się czytać ze zrozumieniem, bo coś ci nie wychodzi. Poza tym nie wiem czy słyszałaś istnieje imię Wiktor i ono nie jest imieniem kobiecym. Tak dla Twojej informacji, bo mały móżdżek moze mieć dużo pustego miejsca. Wystarczylo spojrzeć na zdjęcie? Spojrzałem, ale wczoraj było inne, rozumiem że chciałaś zrobić mi dobrze i je zmieniłaś. Jestem bardzo wdzięczny. Serdecznie pozdrawiam. A poza wszystkim jesteś przezabawna i bardzo poprawiasz mi humor.
Widzę że do twojego tępego łba nie da się nic wbić więc nie będę marnować czasu na jakieś dyskusję z Tobą. Jakiś zakompleksiały gimbus chce mieć ostatnie zdanie hah , śmieszny jesteś. już nawet nie odpisuj :)
Jeśli dla Ciebie Psychoza to najlepszy film w dziejach kinematografii, to Ty chyba za wiele filmów nie widziałeś.