PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36374
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

Pierwszy sezon perełka, na prawdę świetny klimat, ciekawe wątki, bardzo dobra gra, napięcie. Wszystko czego się oczekuje po tym gatunku. Drugi - wyraźny spadek, zakończenie ciekawych watków, zaczęcie kilku beznadziejnych, końcówka trochę się broni, ale ogólnie niezbyt dobrze. Zacząłem trzeci i muszę powiedzieć, ze ten to już totalna porażka, odgrzewanie kotletów z poprzednich sezonów - watęk z ojcem Dylana, wątek Normana bawiącego się Emmą. Beznadzieja! Nie mam ochoty nawet dalej tego oglądać i jest mi z tego powodu bardzo przykro, ponieważ pierwszy sezon był naprawdę dobry. Zepsuli ten serial i niestety wątpię, że już się obroni.

ocenił(a) serial na 9
wolfman49

Uważam, że powinieneś dokończyć 3 sezon. Bo po słabszym początku później się rozkręca i jako całość 3 sezon wypada naprawdę świetnie. Też uważam, że 2 sezon był trochę słabszy, ale 3 znów zszedł na właściwe tory:)

ocenił(a) serial na 7
Megi_12

Mam nadzieję, ale naprawdę przy pierwszym odcinku się tak męczyłem, że po prostu nie sądziłem, że cokolwiek da się z tego wyciągnąć. Ale skoro tak mówisz, może warto mu dać szansę :)