Wszystko byłoby w porządku gdyby nie głos Radka Pazury podłożony do Terrego McGinnisa , najlepszy to jednak jest tu znany z roli wujka Staśka ze "Świata wg Kiepskich" aktor ten użyczył tu głosu Brucowi Waynowi w ramach ciekawostki ten sam aktor dał głos Mr.Freezowi w Batman i Robin.
Batman Przyszłości momentami jest źle przetłumaczony , w odcinku 2 unieruchomiony Terry prosi Bruca by ten pozwoił mu działać bo go zadźgają
a przeciwnik miał spluwę to chyba zastrzelił a nie zadźgał , mniejsza z tym ogólnie rzecz biorąc polski dubbing cieszyłby ucho gdyby wyłączyć głos Radka P. Ocena 8/10
Polski dubbing nigdy nie cieszy;) w tego typu produkcjach. Serial ma charakter bardziej poważny. A jeżeli chodzi o dubbing to jesteśmy dobrzy jedynie w animowanych komediach.
a ja sie nie zgodze. akurat co do dubbingu w tym serialu, to wspominam go jak najbardziej pozytywnie. nie liczac komputerowych animcji a'la Shrek i kreskowek w stylu Dextera, to Batman Przyszlosci mial jeden z najlepszych dubbingow, podobnie jak X-men Evolution.szczegolnie w porownaniu z nowymi kreskowkami na CN [np.Transformers] i np. anime na Jetix'ie wypada bardzo dobrze.
Mnie też dubbing się podobał. A dla tych co nie lubią polskiego dubbingu to na polsacie puszczali z oryginalną ścieżką dźwiękową i polskim lektorem.
I tą wersję lubię i pamiętam. I też jestem za tym że Polish dubbing suxx :/. Nie wyobrażam sobie Radzia Pazury w roli Bruce'a Wayne'a (emerytowanego bezwzględnego rozpierdzielacza bandytów)