PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119226}

Batman

Batman: The Animated Series
1992 - 1995
8,1 13 tys. ocen
8,1 10 1 13038
8,9 23 krytyków
Batman
powrót do forum serialu Batman

Na początek(mam nadzieję) ukaże się płyta z 7 epizodami serialu.Niestety będzię to wersja dubingowana i opatrzona koszmarnym napisem "kino dla dzieci" na okładce.Mam nadzieję że będzie też orginalna wersja językowa ( błagam!) a jeśli nie to... i tak się skuszę.Ten serial jest wielki.

hellboyjr

Co do dubbingu, to i tak bym się o to nie martwił, i tak dadzą do wyboru wersję językowe(w końcu to DVD). Trzeba jednak przyznać, że dubbingowany(na zlecenie Warner Bros) Batman Przyszłości całkiem dobrze im wyszedł(pod względem głosów, bo z tłumaczeniem gorzej-ale nie tak źle jak na Polsacie), szczególnie głos starego Bruce'a Wayne'a. Niestety, jak każdego martwi mnie wygląd okładki pierwszego wydania, jakie ma się ukazać w sierpniu. Kto wpadł na ten cholerny pomysł aby dać napis KINO DLA DZIECI??? Niedość, ze niszczy piękny wygląd okładki to jeszcze jest niezgodny z tym co ma tam być. Właśnie przez to zastanawiam się czy kupić to co ma być w sierpniu czy czekać na zbiorcze wydanie(mam nadzieję, że bez górnego napisu). Słuchajcie jeśli chcecie coś zdziałać, aby podczas kolejych wydań TAS'u na DVD nie umieszczali tego okropnego znaku(Kino dla dzieci) tylko pozostawili okładkę w spokoju piszcie do Warner Bros Polska maile:

Wysyła się je do nich z tej strony:
http://www.whv.pl/kontakt2.html [www.whv.pl/kontakt2.htm...]

Jeśli zobaczą naszą negatywną reakcję na temat wyglądu okładki to może coś zmienią.

ocenił(a) serial na 10
Replo

Co do okładek to już je zmienili, nie będzie tego durnego banneru, jeśli chodzi o zbiorcze wydanie to kiedy napisałem do nich maila przysłali odpowieź, że narazie nieplanują takiego wydania.

apeplinski

Wiem, jakiś czas temu dostałem od nich odpowiedź. A to wszystko dzięki ilości maili napisanych przez fanów w tej sprawie(tak mi napisali). Coś mi jednak mówi, że niedługo wydadzą u nas JLU, dlatego, że jest dośc dobre tłumaczenie i w napisach końcowych lektor mówi :Wersja polska, Master Film na zlecenie Warner Bros. To wszystko będzie zapewne po wielokrotnej emisji tego serialu oraz po tym jak wydadzą wszystkie odcinki B:TAS i TNBA na DVD po polsku. Ciekaw jestem co z Batmanem Przyszłości, ile będziemy musieli na niego czekać. W tym przypadku jeśli nie byłoby polskiego dubbingu jaki leciał na CN to bym go nie kupił.