PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119226}

Batman

Batman: The Animated Series
1992 - 1995
8,1 13 tys. ocen
8,1 10 1 13030
8,9 23 krytyków
Batman
powrót do forum serialu Batman

Coś podobnego

ocenił(a) serial na 3

Znacie inny serial animowany
-podobnie jak w Batman TAS z mroczniejszą fabułą i ciekawymi wrogami (którzy nie są prostymi
"chce podbic świat", "chce wszystko zniszczyć" tylko mają swój charakter i motywacje).
-gdzie odcinki są ze sobą bardziej związane, gdzie jest jakaś główna fabuła, która to wszystko łączy,
a nie jest oderwanymi od siebie przygodami (strasznie mi to przeszkadza w tym serialu)
-gdzie postaci są wyraziste

Jest coś takiego?

ocenił(a) serial na 9
MistrzSeller

Osobiście polecam ,,Wolverine and the X-Men", powinno te wszystkie warunki spełniać (a przynajmniej większość)

ocenił(a) serial na 3
mlustig

Jakoś wszelkie opowieści z X-menami mi się nie podobają (próbowałem różnych seriali czy komiksów czy filmów aktorskich, ale jakoś nigdy nie widzę z tym nic co by mi się spodobało. )

ocenił(a) serial na 9
MistrzSeller

To może Batman Beyond będzie pasować?

ocenił(a) serial na 3
mlustig

A tam jest fabuła powiązana? I czy jest jakaś ciekawa?
I czy są jakieś ciekawe czarne charaktery ? (słyszałem, że z tym ostatnim tam bardzo słabo)

ocenił(a) serial na 9
MistrzSeller

Szczerze to sam nie wiem, dopiero co zacząłem ten serial oglądać, mój brat mi polecił mówiąc że świetnie się ogląda.

ocenił(a) serial na 10
mlustig

Batman Beyond dzieje się 50 lat po TAS :)

ocenił(a) serial na 10
MistrzSeller

Tak fabuła jest ze sobą powiązana lecz większość odcinków to pojedyncze historie , jeśli chodzi o czarne charaktery to rzeczywiście jest z nimi bardzo słabo , osobiście polecam ligę sprawiedliwych myślę że tam znajdziesz to co szukasz

ocenił(a) serial na 3
kubala102

Liga sprawiedliwych jest dość średnia. Nie ma takiej ciekawej fabuły, nie ma jakiegoś dłuższego wątku i jest mimo wszystko trochę dziecinne.

ocenił(a) serial na 10
MistrzSeller

Spider - man tas jest całkiem dobry

ocenił(a) serial na 3
kubala102

widziałem, był fajny.

ocenił(a) serial na 10
MistrzSeller

Polecam jeszcze superman tas , chociaż nie jest on nawet w połowie dobry tak jak batman

ocenił(a) serial na 3
kubala102

Batman TAS ma taką wadę, ze niestety nie ma ciągłej fabuły, co dla mnie sprawia, że ciężko mi się to oglada, bo zawsze wolę oglądac powiązane ze sobą historie, które w jakiś sposób wpływają na bohaterów, wątki które powracają, a nie po prostu pojedyncze historyjki.

MistrzSeller

Zdecydowanie polecam Hellsing: http://www.filmweb.pl/serial/Hellsing-2001-34357

ocenił(a) serial na 3
WielkiSzu

Horror, wampiry, czyli rzeczy, które mnie nudzą, w dodatku ponoć brutalne. A i przygodowe anime średnio mi podchodzą.

MistrzSeller

Polecam ci serial Spawn, równie genialny jak stary Batman http://www.filmweb.pl/serial/Spawn-1997-109599

MistrzSeller

No to może "Arrow" ? Mówiłeś o czymś w stylu TAS-u, a "Arrow" jest... mroczny, jak TAS, choć ma inny klimat.

ocenił(a) serial na 3
BILLYBATSON2004

Arrow to płytki serial, gdzie każdy odcinek to kolejny zły do odstrzelenia.