PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119226}

Batman

Batman: The Animated Series
1992 - 1995
8,1 13 tys. ocen
8,1 10 1 13039
8,9 23 krytyków
Batman
powrót do forum serialu Batman

Dość tanio wszystkie numery komiksów o batmanie w wersji polskiej? Szukałam na Allegro, ale
tam jest tylko parę tych komiksów, a w dodatku niektóre są bardzo drogie. Chodzi mi głównie o
sklepy lub księgarnie w Radomiu albo sprawdzone strony internetowe. Pomóżcie: )

ocenił(a) serial na 8
natka17_1998

Problem w tym, że dość tanio to wszystkich numerów nie kupisz. Cała kolekcja komiksów o Batmanie to kilkaset złotych, a nawet ponad 1000 (wliczając w to "Batman HUSH" - ponad 200zł za dwa numery i "Batman - Powrót Mrocznego Rycerza").

ocenił(a) serial na 8
_ENKI_

Przy okazji pozdrawiam fankę Batmana:-)

ocenił(a) serial na 10
_ENKI_

Dzięki ; ) Podejrzewałam że i tak nie kupię tanio ale i tak dziękuję za pomoc : ) Również pozdrawiam fana Batmana : )

ocenił(a) serial na 10
_ENKI_

hush za 2 dychy na allegro widziałem ostatnio

ocenił(a) serial na 10
natka17_1998

Batmany są trduno dostępne. Trzeba łapać się na premierki, bo Zabójczy żart miesiąc po po wydaniu stał się czarnym krukiem

ocenił(a) serial na 8
Batman__

"Zabójczy żart" kupiłem ostatnio za 3 dychy na Allegro.

ocenił(a) serial na 10
_ENKI_

Ten od egmontu?
Ja nie trafiłem na premierę i 7 dych dałem

ocenił(a) serial na 10
Batman__

Ja widziałam Zabójczy żart na Allegro za 9 dych i uważam że to lekka przesada jak za komiks który miał na okładce podaną cenę 45 zł.

ocenił(a) serial na 10
natka17_1998

Komiksy można czasem upolować w niektórych tanich książkach, czasami na wspomnianym allegro, Raz czy dwa widziałem starsze numery w antykwariatach ksiązkowych, ale nie dam głowy jakie wersje językowe. Najlepiej byłoby kupić na allegro jakąś gigantyczną kolekcję i potem polować na pojedyncze egzemplarze, ale skolekcjonować wszystko byłoby trudno.

Co do zabójczego żartu: widze na allegro w tej chwili wydanie z 1991 za 40 zł , a to nowe za 57, nie jest źle.