PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119226}

Batman

Batman: The Animated Series
1992 - 1995
8,1 13 tys. ocen
8,1 10 1 12978
8,9 23 krytyków
Batman
powrót do forum serialu Batman

Ostatnio sobie oglądałem kilka na zigzap i czasami Robin jest jakby takim dzieckiem a czasem dorosłym i nie kumam o co chodzi, jakoś tak niedeterministycznie.

ocenił(a) serial na 10
Numer_44

Może oglądasz odcinki w złej kolejności, bo Batman leci teraz 3 razy dziennie na Zigzap (sprawdź sobie w programie o której godzinie bo nie ma stałej pory emisji) 2 odcinki Batman TAS i potem zwykle około godziny 16 jeden odcinek Batman TNBA. W Batman TAS Robinem jest Dick Grayson - Syn pary cyrkowców, którzy zginęli podczas wykonywania akrobacji, natomiast w TNBA Dick Grayson jest już dorosły i działa pod imieniem Nightwing, a kostium Robina nosi Tim Drake, chłopak, którego Batman zaadoptował po tym jak jego ojca zabił Two-Face. Liczę, że teraz już jest wszystko jasne :)

yoda0700

Acha czyli wszystko jasne:)
Według mnie Człowiek nietoperz powinien być sam, a w tej bajce czasem Robim czasem Batwomen albo i wszyscy razem, takie to trochę naciągane (mówię o tych "nowszych" odcinkach, bo na poczatku to był prawdziwy Batman)
Dzięki.

ocenił(a) serial na 10
Numer_44

czasem Robin czasem Batwoman

Chyba, Batgirl. Batwoman występowała tylko w filmie Batman: Mystery of the Batwoman. A mi się podobają odcinki TNBA, są dobrą kontynuacją TASu.