PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=812912}

Batwoman

2019 - 2022
3,9 3,3 tys. ocen
3,9 10 1 3334
4,0 3 krytyków
Batwoman
powrót do forum serialu Batwoman

Na początku było słabo, ale serial naprawdę się rozkręcił. I do tego Rachel jako Alice - genialna!

ocenił(a) serial na 5
SatineNic

Ale tutaj wszyscy się uczepili bo jest lesbijką.

Marcin5800

A co ich obchodzi orientacja bohaterki? Niech się zajmą sobą i sprawdzą, czy w ich związkach wszystko jest w porządku.

ocenił(a) serial na 8
SatineNic

Zgadzam się ,serial nabiera rumieńców , gra Rachel Skarsten Genialna , mam konserwatywne poglądy i uważam że za dużo tam epatowania odmienną orientacją Głównej Bohaterki ale pisanie że serial jest słaby tylko dlatego że jest tam duży wątek Lesbijski ,uważam za bardzo słabe bo nie to ma określać czy Serial jest dobry czy nie

ocenił(a) serial na 4
21mucha21

Mam mieszane uczucia. Może też kwestia wieku. 33. Bo z jednej strony jestem ciekawy ciągu dalszego historii sióstr, Ruby dobrze wygląda w kostiumie, Alice genialna, muzyka oryginalna. Ale mam wrażenie, że serial robiony na pół gwizdka. Kostium mógłby być lepszy (pasek jakby z odpustu), gadżetów jak i pojazdów prawie w ogóle nie czuje, sceny na budynkach kiedy to powinna majestatycznie powiewać peleryna to mało, że nie powiewa to widać, że tło dorobione. A już scena kiedy Alice groziła jednej dziewczynie piłą a Batwoman niby krzyczała NIE, ale stała z pół metra dalej z rękami jak w dialogu do gry komputerowej po prostu mnie rozwaliła. Z tego co patrzyłem widownia za oceanem systematycznie spada chociaż wsparcie recenzentów na poziomie 70%. Orientacja mi nie przeszkadza chociaż mam wrażenie promowana na siłę miejscami. Od początku jestem fanem Uniwersum Marvela, Batmana sobie właściwie odpuściłem chociaż gry Arkham świetne. Serial zacząłem z ciekawości i moim zdaniem sporo rzeczy można by poprawić.