PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=812912}

Batwoman

2019 - 2022
3,9 3,3 tys. ocen
3,9 10 1 3334
4,0 3 krytyków
Batwoman
powrót do forum serialu Batwoman

Wystarczył 1 losowy odcinek sezonu x, żeby już mieć dosyć... I nie będę się tu wypowiadał na temat fabuły czy efektów bo widziałem tylko jeden odcinek, ale Główna aktorka homo? Czy to już naprawdę musi być aż tak promowane na każdym kroku? W każdym, dosłownie każdym filmie teraz jest jakiś wątek... Rzygać się tym chce... Tylko czekać na nowe wersje bajek Disneya -.-

tomkad1994

Co ma orientacja AKTORKI do POSTACI? Chyba, że masz na myśli orientację POSTACI, to cóż. Tak było w komiksach, a serial jest na podstawie komiksów.
A i na czym polega to promowanie?
Jeśli takie wątki Cię rażą to może nie oglądaj kina LGBT? ;)

ocenił(a) serial na 4
Daroo_3

Chodziło mi o orientację postaci, promowanie na czym polega? No proszę cię, nawet w pięknej i bestii nowej, jest wątek między gastonem i jego przydupasem... A nie sądzę żeby tak było w bajce z przed kilkudziesięciu lat, jeśli tak było w komiksie to zwracam honor chociaz trochę mnie to zaskoczyło... O LGBT się nie wypowiadam aczkolwiek wychowano mnie na starej metodzie że para to facet i kobieta. ;)

tomkad1994

Z Batwoman tak było w komiksach. w Pięknej i Bestii nie wiem, nie czytałem ani nie oglądałem. Ale na czym ta promocja tam polega? Przydupas dzięki temu jest lepiej traktowany? Ma jakieś rabaty? Dostaje gratisy? Wieeelee razy słyszałem, o promocji LGBT, ale jakoś nigdy nikt nie potrafił tego wytłumaczyć. Więc w Pięknej i Bestii jest to wytłumaczone i pokazane? Az chyba obejrzę :P
'na starej metodzie że para to facet i kobieta. ;)'
To nieaktualne, bo teraz para to dwie nauczycielki z TVP ;) xD