Serio? Ty w ogóle wiesz co oglądasz? Oglądasz całe arrowversum czy zacząłeś od Batwoman? O ludzie, jaki zaś Eobard Thawne. To był Nash Wells. Nie wiem czy mam dalej tłumaczyć bo nie wiem na jakim poziomie z arrowversum jesteś.
oglądam od poczatku wszystkie te gówniane seriale dc ale już tylko dla dokończenia historii bo poziom jest mniejszy niż zero, jedno jest pewne chyba płakałeś przez 2 dni bo pomyliłem nazwiska postaci hahaah
Tak płakałem, bo nie mam się czym innym w życiu przejmować -_-
Płakać w przypadku serialu to mogę tylko z powodu tego jak bardzo szkoda mi tych ludzi: reżyserów, aktorów którzy są właśnie tak krytykowani. Co chwilę słyszę, że gówniany, że dno, że nieporozumienie.
Po co oglądacie jak wam się nie podoba. Od ostatniego czasu i to nie tylko seriale DC ale też wiele jakiś filmów czy seriali fantasy czy sci-fi jest tak krytykowane przez ludzi, którzy mają się za nie wiadomo jakich znawców filmowych, normalnie jakby sami potrafili nakręcić coś lepszego. No to proszę droga wolna.
Narzekajcie, idźcie lepiej oglądać 300 raz z rzędu seksmisję czy najlepiej włączcie kino polska i oglądajcie czarno białe filmy.
twoje wypociny i brak wiedzy nie zmienią tego że seriale dc są gówniane dlatego je skasowano
Brak wiedzy? O jaką wiedze ci chodzi? Teraz to już kompletnie cie nie kumam. I jak skasowano? Skoro dalej kręcą sezony.