PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746188}

Belfer

2016 - 2023
7,8 124 tys. ocen
7,8 10 1 124462
5,6 37 krytyków
Belfer
powrót do forum serialu Belfer

Całe lewackie środowisko modli się od lat, żeby w Polsce wreszcie był jakiś zamach, żeby pokazać, że to nie tylko domena zachodniej Europy, ale jak na złość, jest u nas bardzo bezpiecznie i takich wydarzeń nie mamy. No to nakręcili sobie w serial, w którym to młody Polak bawi się w rodzimego terrorystę i wybija swoich kolegów. Znaczy jest nazywany terrorystą w serialu, bo twórcy chyba nie znają definicji tego słowa. Jakby znali, to by wiedzieli, że nijak nie pasuje jego serialowy czyn i motywy, do tego by go tak nazywać. Plus jeszcze dostało się kibicom, prawakom (pada takie słowo w 2 odcinku), no i trzeba było pokazać, że kobiety są dużo silniejsze i odważniejsze od podłych mężczyzn, to tak, żeby jeszcze feministki było uradowane. Świetny 1 sezon serialu zamienił się w propagandowe gówno, do tego totalnie bezsensowne. Rzygać się chce po prostu...

użytkownik usunięty
kierdaj303

A ja myślałem, że katonaziprawica modli się o zamach jakiegoś muhamada. A tu lipa. Sami biali nożownicy. To tak nie wpisuje się ich propagandę, że TVP jako jedyna stacja nie pokazała w Wiadomościach zwyrola ze Stalowej Woli w dniu zamachu. Ale, że serial płytki do wyrzygania to się zgadzam.

Katonaziprawcia modli się o zamach Muhamada w Polsce? Co ty bredziesz?

kierdaj303

Twoj opiekun wie, ze dorwales sie do jego laptopa? Czy moze w zamian za dobre sprawowanie sam dal ci chwile poklikac na laptopie?

Sargazeja

Niestety, nie łapie żartu, ale mam wrażenie, że takim humorem to nie poruchasz...

kierdaj303

Patrząc na twoj humor,stosunek do swiata i frustracje to tez z pewnoscie nie ruchasz za czesto...

ocenił(a) serial na 7
kierdaj303

a w stalowej woli to co niby było?

estate22

Eeeee... jakiś psychol?