PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746188}

Belfer

2016 - 2023
7,8 124 tys. ocen
7,8 10 1 124439
5,6 37 krytyków
Belfer
powrót do forum serialu Belfer

2 Sezon ogólnie

ocenił(a) serial na 8

Jak się udał waszym zdaniem ?? Był kompletnie inny od pierwszego o wiele bardziej przekombinowany posiadał o wiele więcej akcji. Kiedy tam mieliśmy śledztwo w stylu Agaty christie w 2jce zawadzało to momentami o film sensacyjny. I Wlasnie dzięki temu ten sezon się udał wg mnie. Przez to że zerwał ze swoimi korzeniami z 1 sezonu i zbudował kompletnie nową historię która posiadała jedynie takie same założenia i Belfra - wszystko inne zostało Tu wywrócone do góry nogami. To może być również wadą dla ludzi którym sie 1 podobała wlasnie ze względu na swoją konwencję no ale wszystkich nie zadowolisz. Mam też nadzieję że będzie 3 sezon i znowu wywróci koncpecję do góry nogami. Przeszkolić go na mega szpiega i gdzieś za granicę akcję popchnąć. - Czemu nie ? Jak szaleć to na całego xD A waszym zdaniem 3 sezon by się przydał ??

ocenił(a) serial na 5
mordarg

mordarg, ironizujesz prawda ?

Tak - trzeci sezon powstanie żeby jeszcze bardziej rozwalić ten serial... Nie wiem jak ktoś może czerpać przyjemność z oglądania takiego chaosu w tych 8 ostatnich odcinkach. Jak można uznawać za udane totalne popsucie postaci Zawadzkiego, czy Eweliny... A Ty twierdzisz że Belfer ma być teraz szpiegiem... i to będzie fajne ? ? :)
W "making of Belfer" twórcy zdradzili że myśleli o drugim sezonie jeszcze jak nie powstał pierwszy. Że będzie trudniejszy, inny że będzie to seria o jakimś wszechogarniającej złej sile która dotyka wszystkich... ha... nakręcili ładnie, ale się przejechali...
Ja mam wrażenie że drugą serie wymyśliła i zrealizowała kompletnie inna ekipa i że wszystko w nim było montowane na bieżąco, jednym słowem kompletna amatorka.