Belfer

2016 - 2023
7,8 126 tys. ocen
7,8 10 1 125840
5,7 27 krytyków
Belfer
powrót do forum serialu Belfer

Jeżeli ktoś oglądał pierwszy sezon i był zachwycony to co pokazał pierwszy odcinek to będzie rozczarowany.Widziałem jak kręcono drugi sezon widać było ze aktorzy mieli zabawę na planie i jak kręcili sceny to widać było że starają się nie roześmiać.Gra aktorska jest bardzo słaba szczególnie Rycembel i Łabacz a Sthur potraktował swoja rolę na od*eb się widać że chciał swoją robotę odwalić i jak najszybciej odjechać z planu.Serial jest sztuczny a sposób dawkowania napięcia jest równy filmom Uwe Bolla a dialogi są takie jak by je wypowiadał gimnazjalista.Prostota i surowość formy tak mogę powiedzieć o tym syfie lepiej obejrzeć po raz setny Zbyszka Stonogę jak się żali po wyborach niż nowy sezon.

ocenił(a) serial na 10
DoktorLejdo

No ku... tego się bałem ! Najlepsze serial PL zaraz po odwróconych spaprany właśnie pobrałem 2x1 ale jak czytam to 80% nie niezachwyconych :( aż boje się oglądać

nea_filmweb

Oglądaj - nie czytaj głupot na forum filmwebu, gdzie co drugi jest wielkim ekspertem od scenariuszy i gry aktorskiej.

ocenił(a) serial na 7
DoktorLejdo

Kto to widział aby licealistki grały dziewczyny które dawno skończyły liceum.Rycembel nie nadaje się do grania takich postaci najlepsza jej rola to w filmie krótkometrażowym Ojcze Nasz gdzie wcieliła się w dziwkę