PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746188}

Belfer

2016 - 2023
7,8 124 tys. ocen
7,8 10 1 123657
5,5 31 krytyków
Belfer
powrót do forum serialu Belfer

I jak oceniacie zakończenie ? dla mnie gość komiczne i bardzo rozczarowujące.

ocenił(a) serial na 9
profesjonalistaa

A dla mnie super :) Wszyscy mieli coś na sumieniu i prawie wszystkich spotkała jakaś kara. Największa moim zdaniem starego Molęde

niknil20

Sprawa tego niepełnosprawnego też nie została wyjaśniona do końca.

ocenił(a) serial na 9
profesjonalistaa

Czyli co? bo mi chyba umknęło... Był, widział co się stało i na tyle na ile mogł podzielił się swoimi doświadczeniami i informacjami...

niknil20

A czemu soczek był marchewkowy? ;) ;)

ocenił(a) serial na 6
kirasowa

No właśnie, ten soczek. A ja w niego tak wątpiłam :( A on był jednak kluczowy i ewidentnie wskazywał na Ewelinę :D

ocenił(a) serial na 7
niknil20

A co niepełnosprawna osoba robi w środku lasu o tej porze? Czemu wcześniej nie dawał znaku, że coś wie? O co chodziło z kałużą? No i z ważnym soczkiem? ;-)

niknil20

znasz seriale podobne realistyczne z duza dawka przeklenstw?

ocenił(a) serial na 9
profesjonalistaa

Trochę naciągane dla mnie było to, że Julka tak po prostu uwierzyła na słowo Ewelinie i poszła ukarać Asię.
I druga rzecz... czemu Asia nic nie mówiła w tym lesie, nie spytała chociażby za co ta zemsta? Jeśli była niewinna to dlaczego kopnęła Julkę? Wiadomo, samoobrona, ale mogła chociaż krzyknąć, że ona nie ma z tym nic wspólnego. A Julka też nawet nie spytała Asi czy to prawda że ją wydała ojcu. Szkoda.
Mimo wszystko finał sezonu bardzo dobry.

barton9

Myślę, że Asia myslala że to za romans z Molędą i dlatego nie była zdziwiona. Udział Julki oczywisty od kilku odcinków, jak dla mnie cała intryga Eweliny za bardzo wydumana i mało wiarygodna. Jak chciała pogrążyć Asię z takim talentem mogła to zrobić w dużo pewniejszy sposób, bo gdyby nie jakieśtam schorzenie przez które niegroźny cios okazał się śmiertelny to Ewelina nic by na tym nie zyskała. I po co Ewelina doniosła na belfra. Naciągane bardzo.

ocenił(a) serial na 5
Tomeasz

Nie była zdziwiona :D Dwóch kolesi przywiązuje ją do drzewa w lesie w środku nocy. Powinna być przerażona i krzyczeć tak, że usłyszeliby ją w Elblągu nawet. Cała ta sytuacja z zastraszeniem Aśki tragicznie wymyślona.

użytkownik usunięty
PW90

No to Sthur został śledczym na koniec sezonu z "obowiązku" xD Twórcy powierdzili 2 sezon a ostatnia scena potwierdziła fabułę :D Następny przystanek, Wrocław ! :D

ocenił(a) serial na 8
profesjonalistaa

Rozwalił mnie ten tekst
Ewelina: Ola?
Ola: Spie*dalaj
:D

ocenił(a) serial na 8
profesjonalistaa

W finale jest pokazane jak CBŚ wyprowadza Jaśka, czyli chcą mu postawić zarzut zabójstwa Adriana Kusia. Pytanie tylko skąd mogliby wiedzieć, że to on jest za to odpowiedzialny? Na broni nie było jego odcisków palców i nikt go nie widział w lesie w czasie obławy. Może mi to ktoś wyjaśnić?

Dean27

Ot, typowy błąd w filmie / serialu ;)

ocenił(a) serial na 7
Dean27

Skoro to nie Julka i nie ojciec, przycisnęlo CBŚ Jaśka i młody gangus się wysypał.