Belfer

2016 - 2023
7,8 126 tys. ocen
7,8 10 1 125883
5,7 27 krytyków
Belfer
powrót do forum serialu Belfer

Oczekiwania po pierwszym sezonie były ogromne - ciekawe i mroczne zdjęcia, niezła gra aktorska i niesamowita historia ułożona przez Żulczyka. Niestety po dwóch odcinkach drugiego sezonu można stwierdzić, że brak Pana Jakuba w creditsach jest zauważalny podczas seansu - scenariusz póki co nie ma najmniejszego sensu. Mam wrażenie, że twórcy za dużo naczytali się o masakrze w Columbine. Z pewnością będzie też brakować tak wyrazistej postaci jaką zagrał w pierwszym sezonie Fabijański. Jak na razie ocena leci o jakieś 2-3 oczka w dół. Nie pozostaje nic innego jak czekanie na kolejne odcinki i poprawę beznadziejnie zapowiadającej się historii.

ocenił(a) serial na 5
HankMoody7

Ja też nie rozumiem, jak można się zachwycać czymś takim (zwłaszcza II sezon), kiedy na YT można obejrzeć wspaniały kryminalny serial turecki "Karadayi". Nasze rodzime produkcje "Wataha", "Belfer" i "Komisja Morderstw" muszą się schować. Wiem, że za chwilę spotkam się z krytyką za ten wpis, ale taka jest prawda.

ocenił(a) serial na 8
AnkaJ_3

Co Ty, dla tureckiego konsulatu pracujesz, że wszędzie na Filmweb reklamujesz tureckie produkcje? :D