PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746188}

Belfer

2016 - 2023
7,8 124 tys. ocen
7,8 10 1 124439
5,6 37 krytyków
Belfer
powrót do forum serialu Belfer

Stuhr mógłby zagrać karton mleka i dalej wciągnąłby mnie w swoje backstory. Ciągnie ten serial i tak pewnie będzie do końca, bo reszta postaci to karykatury. Skorumpowany komendant, handlarz w szkole, jakieś typowe gnojki, zamordowana kujonica, nierozgarnięty glina, wuefista pedofil. Co do zagadki, wydaje mi się, że zabiła ta jej koleżanka, bo sama miała chęć na bolca nauczyciela i była zazdrosna o to, że tamta laska miała branie.

MikeShiner

Ja bym prędzej obstawiam właśnie tego od sportu w szkole bo nauczycielem ciężko go nazwać. Sypiał z nią a jak chciał zostawić to ona wymyśliła ciaze kasa była na aborcję ona powiedziała że nie zrobi on się wściekł i ja zabił. Tak obstawiam

DarkAngel1989

Jest teraz głównym podejrzanym, a do końca jeszcze sporo odcinków. Nie wierzę w brak zwrotu akcji.

ocenił(a) serial na 8
DarkAngel1989

jest coś na rzeczy z tym nauczycielem, lecz mi sie wydaje że to dziecko któregoś z biznesmenów, bzykac się z żoną nie chciał, grunty sprzedać gdzie byyło zabójstwo, do komendanta jak najszybciej zamknąć sprawe, z nauczycielem by było za łatwo.

MikeShiner

Z tym pedofilem to nie wyjeżdżaj. 17-latki to nie dzieci. Podstarzali faceci lubią młode łaski i tyle. Dopóki to nie przeradza się w jakieś molestowanie, nie ma problemu.
A co do rozwiązania zagadki, też mi się wydaje, że to jakaś koleżanka, ale chyba nie jej przyjaciółka Ewelina. Równie dobrze mogła to być któraś ze starszych zazdrosnych kobiet np. ta blondyna nauczycielka.

ocenił(a) serial na 7
milo_11

Na chwilę obecną to każdy jest podejrzany, najmniej tytułowy bohater, ale czy tak pozostanie do końca?, nie sądzę.

MikeShiner

Mnie ta koleżanka nie bardzo pasuje, na sekcji było cos, że dziewczyna była kopana czy uderzona, do tego skrepowane nadgarstki - na to trzeba trochę siły fizycznej. Choc, oczywiście, nie można tej opcji wykluczyć.