PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746188}

Belfer

2016 - 2023
7,8 124 tys. ocen
7,8 10 1 124427
5,6 37 krytyków
Belfer
powrót do forum serialu Belfer

Kiepski scenariusz. Kiepska gra aktorska. Kiepska historia. Kiepskie udźwiękowienie. Absurd pogania absurd. Sztuczne i głupie dialogi. Szkoła żywcem wyjęta z jednej z "hiperprodukcji" TVN.... itp itd.
Jak można było to tak paskudnie zepsuć? Za drugi sezon 1/10. Na drugim odcinku kończę moje męczarnie. Nie chcę sobie totalnie zepsuć dobrego wrażenia jakie wywarł na mnie sezon 1.

ocenił(a) serial na 9
Goster

Jestem tego samego zdania. Dziwi mnie to, że są ludzie, którym ten odcinek mógł przypaść do gustu, albo nie widzą w nim nic "dziwnego". Owszem, każdy ma swoje zdanie, tak jak i ja. Uważam ten odcinek za jakąś kompletną pomyłkę, tak nierealnych zachowań służb (pogotowie, policja, straż - której dalej nie ma pod oknem) już dawno nie widziałem w produkcjach CANAL+. Za wio dłem się

ocenił(a) serial na 8
Goster

W życiu nie widziałem, żeby ktoś tak spieprzył 2 sezon dobrego serialu. Za 1 sezon daje 9/10, za drugi max 3/10 na razie.

Goster

Kiepski odbiorca serialu^

Daruj sobie taka analize epizodu: kiepskie to, kiepskie tamto, zwlaszcza ze jak sie go obejrzy to jest cos zupelnie odwrotnego.

Masz racje, nie ogladaj dalej, ten serial zasluguje na lepszy sort widzow.

ocenił(a) serial na 8
Sargazeja

Ale co miałbym tu wiecej analizować? Poziom sezonu drugiego jest tak niski że nic więcej nie mozna o nim napisać poza tym ze jest kiepski. Nie pisze tu zadnej recenzji do zadnego magazynu. Wyrażam swoja wlasna opinie i zawod jakiego doznałem w porownaniu do sezonu pierwszego. Pozwol mi na to ok? A jeżeli Tobie sezon drugi odpowiada to w porzadku pisz o tym jaki jest wspanialy we wlasnym temacie ale nie obrazaj tych dla ktorych to co zrobilo z tym serialem C+ wola o pomste do nieba.

Goster

Nie jest niski. Tylko tacy jak ty sobie cos ubzdurali, bo czegos nie zrozumieli albo po prostu musza na cos popsioczyc. A potem taki sie obraza^ bo podstawiono mu pod nos jego wlasna glupote.
Mowie ci, zrezygnuj z tego serialu, poki jeszcze mozesz, po 3 epizodzie pewnie ci peknie makowa, skoro nie potrafila ogarnac 2 odcinka.

Sargazeja

Czy widzowie, który byli zwyczajnie zawiedzeni 2-gim odcinkiem od razu Twoim zdaniem nic nie zrozumieli? A może to właśnie dlatego, że brak było w nim jakiejkolwiek logiki? No i przede wszystkim KAŻDY ma prawo do wyrażenia własnego zdania - nie rozumiem zatem oburzenia. Zresztą o gustach się nie dyskutuje. Moim zdaniem ten sezon to póki co totalne nieporozumienie i żenada - a z pierwszym łączy go tylko postać Pawła Zawadzkiego. Obejrzę jeszcze 3 odcinek i jeśli okaże się tak samo idiotyczny jak 1 i 2 to odpuszczam.