Kiepski scenariusz. Kiepska gra aktorska. Kiepska historia. Kiepskie udźwiękowienie. Absurd pogania absurd. Sztuczne i głupie dialogi. Szkoła żywcem wyjęta z jednej z "hiperprodukcji" TVN.... itp itd.
Jak można było to tak paskudnie zepsuć? Za drugi sezon 1/10. Na drugim odcinku kończę moje męczarnie. Nie chcę sobie totalnie zepsuć dobrego wrażenia jakie wywarł na mnie sezon 1.
Jestem tego samego zdania. Dziwi mnie to, że są ludzie, którym ten odcinek mógł przypaść do gustu, albo nie widzą w nim nic "dziwnego". Owszem, każdy ma swoje zdanie, tak jak i ja. Uważam ten odcinek za jakąś kompletną pomyłkę, tak nierealnych zachowań służb (pogotowie, policja, straż - której dalej nie ma pod oknem) już dawno nie widziałem w produkcjach CANAL+. Za wio dłem się
W życiu nie widziałem, żeby ktoś tak spieprzył 2 sezon dobrego serialu. Za 1 sezon daje 9/10, za drugi max 3/10 na razie.
Kiepski odbiorca serialu^
Daruj sobie taka analize epizodu: kiepskie to, kiepskie tamto, zwlaszcza ze jak sie go obejrzy to jest cos zupelnie odwrotnego.
Masz racje, nie ogladaj dalej, ten serial zasluguje na lepszy sort widzow.
Ale co miałbym tu wiecej analizować? Poziom sezonu drugiego jest tak niski że nic więcej nie mozna o nim napisać poza tym ze jest kiepski. Nie pisze tu zadnej recenzji do zadnego magazynu. Wyrażam swoja wlasna opinie i zawod jakiego doznałem w porownaniu do sezonu pierwszego. Pozwol mi na to ok? A jeżeli Tobie sezon drugi odpowiada to w porzadku pisz o tym jaki jest wspanialy we wlasnym temacie ale nie obrazaj tych dla ktorych to co zrobilo z tym serialem C+ wola o pomste do nieba.
Nie jest niski. Tylko tacy jak ty sobie cos ubzdurali, bo czegos nie zrozumieli albo po prostu musza na cos popsioczyc. A potem taki sie obraza^ bo podstawiono mu pod nos jego wlasna glupote.
Mowie ci, zrezygnuj z tego serialu, poki jeszcze mozesz, po 3 epizodzie pewnie ci peknie makowa, skoro nie potrafila ogarnac 2 odcinka.
Czy widzowie, który byli zwyczajnie zawiedzeni 2-gim odcinkiem od razu Twoim zdaniem nic nie zrozumieli? A może to właśnie dlatego, że brak było w nim jakiejkolwiek logiki? No i przede wszystkim KAŻDY ma prawo do wyrażenia własnego zdania - nie rozumiem zatem oburzenia. Zresztą o gustach się nie dyskutuje. Moim zdaniem ten sezon to póki co totalne nieporozumienie i żenada - a z pierwszym łączy go tylko postać Pawła Zawadzkiego. Obejrzę jeszcze 3 odcinek i jeśli okaże się tak samo idiotyczny jak 1 i 2 to odpuszczam.