PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=779805}
4,4 13 tys. ocen
4,4 10 1 12699
2,5 4 krytyków
Belle Epoque
powrót do forum serialu Belle Epoque

Ludzie jeśli wam się nie podoba to nie oglądajcie proste, nie da się wszystkim dogodzić, każdy by chciał żeby to wyglądało po jego myśli ale tak się nie da! Może i jest tam pare błędów ale serial jest wciągający i mnie osobiście bardzo się podoba mimo ze tez oczekiwałam czegoś innego, główny aktor i cała obsada może z wyjątkiem Konstancji bardzo przypadła mi do gustu i z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek

użytkownik usunięty
Marry_Alicja_Westley

aha
dzięki za info
nie pozdrawiam

Marry_Alicja_Westley

TVN nawet fejk konta nie potrafi dobrze zrobić

buszasz

Może to Rosati?

Edward_Murrow

Raczej Edward

kaldor

Raczej kaldor? Eh?

ocenił(a) serial na 10
buszasz

Haha No sory ale żadnym fejkiem nie jestem i chętnie ci to udowodnię jeśli jesteś taki pewien siebie :))

użytkownik usunięty
Marry_Alicja_Westley

Nie rozumiem. Oczekiwałaś czegoś innego, ale bardzo ci się podoba to co jest....

ocenił(a) serial na 10

A czego tu nie rozumieć? Po reklamach itd myślałam ze serial będzie wyglądał całkiem inaczej ale mimo wszystko taka jego odsłona tez mi przypadła do gustu, takie to dziwne?

użytkownik usunięty
Marry_Alicja_Westley

A czy ja napisałam, że to dziwne? Normalne jest zarówno to, że nam nie przypadł do gustu, jak to że Tobie czy komuś innemu się podoba.

ocenił(a) serial na 3

Lepiej zobacz co ona tam na dole strony do mnie wypisuje, jak sama sobie przeczy .:-)

ocenił(a) serial na 3
Marry_Alicja_Westley

" Ludzie jeśli wam się nie podoba to nie oglądajcie proste"

Żeby móc ocenić należy najpierw obejrzeć. To co napisałaś/eś jest kompletnie bez sensu. Oglądamy po to by móc się potem wypowiadać bo chyba nie uważasz że należy oceniać coś czego sie nie widziało ? Ile masz lat?

ocenił(a) serial na 10
armarange

Po prostu nie podoba mi się ten ogrom hejtu na ten serial, możecie sobie oceniać ile chcecie ale dopiero po obejrzeniu wszystkich 10 odcinków, taka moja opinia, bo to tak samo jakbym ja obejrzała odcinek jakiegoś serialu który widzę pierwszy raz na oczy i od razu stwierdziła ze jest głupi. Pozdrawiam (19 lat mam jeśli musisz wiedzieć)

ocenił(a) serial na 3
Marry_Alicja_Westley

"możecie sobie oceniać ile chcecie ale dopiero po obejrzeniu wszystkich 10 odcinków"

No to teraz sprawdź kto ocenił. Ja oceniłem na razie 3 odcinki bo jest taka opcja na FW. Ty już "na kredyt" wystawiłaś ocenę 10/10 dla całego serialu więc sama sobie przeczysz. Pytałem o wiek bo tekst "jak się nie podoba to nie oglądajcie" jest dziecinny. Po to ogląda się różne filmy, seriale by potem móc je ocenić. Może już lepiej mi nie odpisuj bo jak znowu będzie bez sensu i nielogicznie jak teraz ....

Poza tym ... odróżniajmy hejt od krytyki. Ja nie hejtuję bo nie piszę " co za g...o" albo " Małaszyński to dno".... ale jeśli chcesz wszystko do hejtu zaliczyć to już nie moja sprawa.

bez odbioru

ocenił(a) serial na 3
Marry_Alicja_Westley

ps. A ta k poza tym.. najpierw piszesz żebyśmy nie oglądali jak się nie podoba...potem że mamy obejrzeć wszystkie odcinki żeby ocenić...
o co ci w ogóle chodzi to na prawdę nie wiem, bo że o hejt to akurat rozumiem bo sam go nie popieram.

użytkownik usunięty
armarange

Też nie popieram hejtu, tyle że tu go nie ma :)

użytkownik usunięty
Marry_Alicja_Westley

Hejtu? To jest krytyka, a krytyka jest normalną reakcją widzów.
Mamy konkretne zarzuty, nie oceniamy, że jest źle bo jest źle.