Ludzie jeśli wam się nie podoba to nie oglądajcie proste, nie da się wszystkim dogodzić, każdy by chciał żeby to wyglądało po jego myśli ale tak się nie da! Może i jest tam pare błędów ale serial jest wciągający i mnie osobiście bardzo się podoba mimo ze tez oczekiwałam czegoś innego, główny aktor i cała obsada może z wyjątkiem Konstancji bardzo przypadła mi do gustu i z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek
Haha No sory ale żadnym fejkiem nie jestem i chętnie ci to udowodnię jeśli jesteś taki pewien siebie :))
Nie rozumiem. Oczekiwałaś czegoś innego, ale bardzo ci się podoba to co jest....
A czego tu nie rozumieć? Po reklamach itd myślałam ze serial będzie wyglądał całkiem inaczej ale mimo wszystko taka jego odsłona tez mi przypadła do gustu, takie to dziwne?
A czy ja napisałam, że to dziwne? Normalne jest zarówno to, że nam nie przypadł do gustu, jak to że Tobie czy komuś innemu się podoba.
Lepiej zobacz co ona tam na dole strony do mnie wypisuje, jak sama sobie przeczy .:-)
" Ludzie jeśli wam się nie podoba to nie oglądajcie proste"
Żeby móc ocenić należy najpierw obejrzeć. To co napisałaś/eś jest kompletnie bez sensu. Oglądamy po to by móc się potem wypowiadać bo chyba nie uważasz że należy oceniać coś czego sie nie widziało ? Ile masz lat?
Po prostu nie podoba mi się ten ogrom hejtu na ten serial, możecie sobie oceniać ile chcecie ale dopiero po obejrzeniu wszystkich 10 odcinków, taka moja opinia, bo to tak samo jakbym ja obejrzała odcinek jakiegoś serialu który widzę pierwszy raz na oczy i od razu stwierdziła ze jest głupi. Pozdrawiam (19 lat mam jeśli musisz wiedzieć)
"możecie sobie oceniać ile chcecie ale dopiero po obejrzeniu wszystkich 10 odcinków"
No to teraz sprawdź kto ocenił. Ja oceniłem na razie 3 odcinki bo jest taka opcja na FW. Ty już "na kredyt" wystawiłaś ocenę 10/10 dla całego serialu więc sama sobie przeczysz. Pytałem o wiek bo tekst "jak się nie podoba to nie oglądajcie" jest dziecinny. Po to ogląda się różne filmy, seriale by potem móc je ocenić. Może już lepiej mi nie odpisuj bo jak znowu będzie bez sensu i nielogicznie jak teraz ....
Poza tym ... odróżniajmy hejt od krytyki. Ja nie hejtuję bo nie piszę " co za g...o" albo " Małaszyński to dno".... ale jeśli chcesz wszystko do hejtu zaliczyć to już nie moja sprawa.
bez odbioru
ps. A ta k poza tym.. najpierw piszesz żebyśmy nie oglądali jak się nie podoba...potem że mamy obejrzeć wszystkie odcinki żeby ocenić...
o co ci w ogóle chodzi to na prawdę nie wiem, bo że o hejt to akurat rozumiem bo sam go nie popieram.